Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Økonomisk oppdatering Mai – 2009

Akkurat nå er vi i en økonomisk gråsone. Det er mye penger som flyr hit og dit og alt er øremerket til spesifikke formål. Spesielt felles sparekonto, der endrer seg beløpet en hel del akkurat nå. Det er en del feriepenger som står der bland annet. Den fellese sparekontoen har egentlig over 100 000 kroner akkurat nå. Noe av dette er feriepenger for både meg og min samboer. Disse pengene vil vi naturlig nok bruke den måneden da vi ikke får lønn fra våre respektive nye arbeidsgivere.

Denne måneden valgte vi å betale 3 000 kroner ekstra på boliglånet. Renten har som dere sikkert vet gått ned et hakk og derfor betaler vi ekstra. Jeg ser også i nettbanken at nedbetalingstiden går ned, noe som er hyggelig i seg selv. Nå har vi betalt ned lånet med 11 000 kroner ekstra siden januar 2009 noe vi er veldig fornøyde med.

Neste måned vil terminbeløpet bli enda lavere grunnet enda en til rentesenking. Det ligger da an til at vi betaler ned 3 500 – 4 000 kroner ekstra da. Mange bekker små …

Så til fond, jeg har kjøpt litt i Carnegie Worldwide. Hovedårsaken til kjøpet var å komme igang med sparingen. Jeg har enda målet på 30 000 jeg må nå i løpet av 2009. Selv om det er en stor sum tror jeg at jeg skal klare å prioritere det slik at det målet nås. Det kan også være lurt å gjøre det nå fordi fondene er rimelige og har potensiale til å gi høyere avkastning sammenlignet med et år siden.

Forbrukslånet er nå rekordlavt, det er snart nedbetalt. Enkelt og greit!


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.