Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Økonomisk Oppdatering Nov 2011 / Billån under 200k!

Denne høsten har hvert veldig hektisk. Etter sommeren og frem til sånn ca nå har vi hatt noe å gjøre nesten hver helg. Det er sammenkomster, 30 års dager :). Bryllup (ja vi har endelig giftet oss) og ja, masse annet med jobb. Kurs, reiser osv. Blander vi sammen tre unger, full jobb og litt annet så flyyyger tiden avgårde! Jeg klager ikke altså, bare informerer om hvordan det er.

Jeg og min samboer har altså giftet oss etter X antall år som samboere. Vi følte det var riktig å gjøre det nå. Vi vet og vil at vi skal være sammen fremover. I utgangspunktet hadde vi tenkt å gifte oss hos byfogden men, planene ble endret og vi laget til et lite selskap med de som står oss aller nærmest. Vi ble ca 35 – 40 personer totalt. Vi hadde bestemt oss for at det skulle bli fri bar med mat og det koster selvsagt penger. For å få dette så billig som mulig ble det en tur over grensen for å hente diverse ting. Jeg skal vel ikke si hvor mye jeg tok med i bilen … det får du være lykkelig uvitende om. 😉

Pengemessig kostet dette lille bryllupet kanskje 30 – 40 000 kroner. Vi ble sponset en hel del, faktisk ganske mye. Men vi har også spart penger over et år selv til dette så nesten ingeting ble tatt fra buffer. Noen tusenlapper måtte vi ta men, hallo. Hvor mange ganger skal vi gifte oss…? Joda jeg vet at statistikk sier ditt og datt men nå er ikke vi som et normalt Norskt par vil jeg påstå.

Fra og med i dag er det ikke noen større planer fremover. Jeg ser frem til å få feire jul hjemme med barna og jeg har tenkt at de skal få den beste julen EVER! Som de skal huske på når de blir gamle. Jeg har også lagt ut julegavshoppingen på anbud og fruen tar oppgaven med stor entusiasme! Hun får noen kroner av meg og handle julegaver for slik at jeg slipper trampe rundt i butikker! En skikkelig bra ordning spør du meg.

Økonomisk Status

Som jeg har snakket om før har vi satt boliglånet på pause en stund for å fokusere alle pengene på å betale ned billånet. Jeg kan med glede meddele at dette er nå under 200 000 kroner! Verdien på bilen er fortsatt over 300 000 kroner så vi ligger godt an. Akkurat nå er billånet nede i -195 964,40 kroner og det går nedover. Jeg merker også at rentekostnaden på billånet går ned. Det betyr at vi betaler mer og mer i avdrag og mindre i renter. Kan nok like dette ja!

Buffer er fortsatt ikke akkurat der vi vil ha den men, 11 563 kroner gjør at vi kan kjøpe en ny oppvaskmaskin hvis den ryker. Kanskje en ny sofa også men, det skal vel ikke plukkes fra buffer helst … selv om vi skulle trengt en større sofa. Må tenke litt mer på det.

Fond går ikke så veldig bra, akkurat nå er verdien 4 381 kroner av en anskaffelsesverdi på 4 600 kroner. Jeg bryr meg ikke noe særlig om dette. Børsen går opp og ned, slik er det bare. Må bare passe på å spare regelmessig!

Jeg har tenkt å skrive litt mer om ekstra inntekt og nettstedsplaner osv men, det får bli et annet innlegg!


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


5 kommentarer om “Økonomisk Oppdatering Nov 2011 / Billån under 200k!”

  1. Aha, det var du som skulle jeg gifte deg ja. Jeg trodde du skulle i brullyp, ikke ha selv 🙂 Gratulerer så mye 😀

  2. Gratulerer med bryllup! Vil si dere kom billig fra det i motsettning til mange andre. Og det er jo (hvertfall som regel) bare en gang i livet.

    Jeg kjenner meg igjen i din fondsituasjon, men som du sier er det bare å fortsette å spare regelmessig!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.