Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2014 – status juni

  • Fondsparing denne måneden: kr 7 000
  • Fondsparing så langt i 2014: kr 27 000
  • Gjenstår til 2014 mål (70k): kr 20 000
  • Boliglån: kr 11 500 (avdrag, ikke medregnet renter!)

Fortsatt litt bak skjema, men prognosen er mye bedre enn forrige måned fordi jeg har kunnet spare litt mer grunnet utbetaling av feriepenger. I tillegg inntekt fra div annonsering og en annen nettside. Jeg har også oppnådd 50 000 kr i anskaffelsesverdi i fond, noe jeg er ganske fornøyd med. Plutselig føles ikke 100 000 kroner så langt unna.

Den siste tiden har avkastning vært ganske god og jeg begynte å nøle litt når jeg skulle handle fond for 7k. Etter litt diskusjon med meg selv ble det vedtatt at jeg er ikke noen markedsekspert og holder meg til min opprinnelige plan om regelmessig sparing hver måned.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2 kommentarer om “2014 – status juni”

  1. Jeg kjenner meg igjen i det du skriver om å være litt skeptisk til å kjøpe fondsandeler når markedet har steget bra en periode. Men dersom man investerer på lang sikt, er det nok smartest å ikke legge noe særlig vekt på de kortsiktige svingningene i markedet. Investerer man et fast beløp hver måned, vil man jo automatisk kjøpe flest andeler når de er på billigsalg og færrest når de er dyre.

    Jevn sparing over lang tid er det beste for de aller fleste. Spetalen og andre tenker selvsagt helt annerledes, men da er vi over i en helt annen liga. 🙂

  2. Kom til den konklusjonen jeg også. Jeg tror ikke det er så bra å begynne å tvile på seg selv. Har gjort det før med det resultat at fondsparingen ble satt på pause eller rett å slett solgt. Har ikke planlagt at det skal skje igjen. 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.