Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2016 – status mai, ting tar tid

Det siste året har vi regnet feil på enkelte utgifter. Den største er kommunale avgifter der vi har bommet totalt. Jeg er ikke vant til at det blir tomt på regningskontoen når regningene skal betales, men det har det blitt. Så sitter jeg her, klør meg i hodet og lurer på hva som skjer. Slik skal det jo ikke være?

Etter noen ringerunder til kommunen og sjekk av tidligere regninger og grundig gjennomgang av budsjettet betyr det at vi må doble kommunale avgifter posten i budsjettet resten av året (fra 1000 til 2000kr) for å komme på rett vei. Kjipt, men vi må gjøre det.

Jeg har uansett aldri påstått at vi er perfekte, her er beviset på det. 🙂

Vi har også bommet litt på strøm, men det var ikke så ekstremt mye.

Jeg har også jobbet veldig mye med mine andre prosjekter og investert i en del relatert til det. Bland annet temaer og software som gjør at jeg kan selge det jeg produserer selv uten å gå gjennom en tredjepart. Mye av dette kan gjøres gratis, men alt er ikke gratis. Her er det en veldig lang vei å gå, men jeg tror det er riktig vei å gå for framtiden.

Fondsparing denne måneden blir følgende:

Fondsparing denne måneden: kr 1 500
Anskaffelsesverdi fond: kr 112 000

Alt tatt i betraktning er jeg fornøyd med fondsparingen denne måneden. Det blir ikke 2500kr som jeg helst skulle ønsket men det er overkommelig og i tillegg betaler vi fortsatt ned mye på boliglånet.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.