Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2016 – status november: 5000kr ekstra inntekt

Den siste måneden har jeg solgt fler musikk lisenser enn tidligere. Det er alltid kjempemessig å få litt ekstra inntekt fra annonser, lenkesalg og affiliate-salg, men når noen kjøper noe jeg har laget helt selv gjør det virkelig noe med motivasjonen.

Av månedens meget hyggelige ekstra inntekt på 5 000kr ferdig skattet og betalt (kemneren må få sitt) er 1 300kr av disse fra musikk og foto. Det er tydelig hva som gir mest inntekter, men det som gir minst inntekter er morsommere å holde på med. Det handler nok likevel om fokus, hvis jeg har økt aktivitet på musikk så vil det trolig gjenspeiles i resultatene.

Med det sagt, her er månedens status:

  • Fondsparing denne måneden: kr 7 000
  • Lønn: kr 2 000 / ekstra inntekt: kr 5 000
  • Anskaffelsesverdi fond: kr 117 600
  • Sparerate (inkl. boliglån / fond): 45%

Jeg kunne ha spart 8 000 kr i fond denne måneden som hadde gitt en sparerate på 48%, men jeg skal bruke noen kroner på et kurs fra Masterclass hvor deadmau5 lærer ut sine triks om elektronisk musikkproduksjon. Noe jeg helt klart ser på som en investering.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


6 kommentarer om “2016 – status november: 5000kr ekstra inntekt”

  1. Utrolig spennende. Musikk er et av de andre feltene jeg i mange år har tenkt på å gjøre noe med – og da elektronisk musikk som du allerede er godt i gang med. Med større frihet en dag, er musikk et av de områdene jeg vil bruke mer tid på. Prøvde for en god del år siden og kjøpte programvare for musikkproduksjon på Elkjøp 🙂
    Selv om programvaren er blitt mye bedre i dag enn det det var dengang, så var det utrolig gøy å holde på med.
    Interessant at du også får inntekter ut av dette.

  2. All respekt til Kygo, han har greid det. Tror ikke jeg er slikt materiale, er nok for gammel også. Men jeg kan godt lage musikk for andre hvis de nå vil ha det. 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.