Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2016 – status oktober: 4600kr ekstra inntekt

Jeg har kansellert min spareavtale i Skandiabanken. Når jeg likevel har nødt til å endre sparebeløp hver måned pga stor variasjon i ekstra inntekt ser jeg ikke noe poeng i å ha en slik avtale. Meningen med en spareavtale er at man ikke skal glemme å spare penger å at det skal gå en automatikk i sparingen. Nå er jeg ikke så surrete at dette blir avglemt da det er et av mine mål å investere så mye jeg kan.

Denne måneden har vært god i forhold til ekstra inntekt. 4600 kroner netto. Mesteparten av dette er fra mitt andre nettsted og annonser. 200 kroner av disse er fra lisensiering av musikk. Har jeg valgt feil bransje tro… ?

Det har tatt lang tid dette og en porsjon flaks ligger nok også bak. Tror ikke et normalt oppegående menneske hadde giddet å jobbe såpass mye som jeg har gjort for slike «småpenger». Likevel gjør dette at jeg får en sparerate på nesten 50% denne måneden. Da all min ekstra inntekt i utgangspunktet skal investeres.

Etter at jeg skrev innlegget Det går fan i meg ikke fort nok! har jeg fått snudd tilbake tankegangen på rett kjøl. Det å handle nye ting hele tiden gir ikke så stor glede hvis det ikke dekker et nøyaktig behov. Så store behov har jeg ikke og det er gledelig å få tilbake en slik tankegang igjen. Den må ganske åpenbart vedlikeholdes fordi det er lett å falle tilbake i gamle vaner noe jeg har gjort flere ganger i år.

Med det sagt, her er månedens status:

  • Fondsparing denne måneden: kr 7 600
  • Lønn: kr 3 000 / ekstra inntekt: kr 4 600
  • Anskaffelsesverdi fond: kr 110 600
  • Sparerate (inkl. boliglån / fond): 48%

En liten tanke: hvis jeg skal klare å nå 200 000 kroner investert i 2017 må jeg investere 6 314 kroner hver måned fra og med november. Fortsetter det slik er det kanskje ikke en umulighet.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2 kommentarer om “2016 – status oktober: 4600kr ekstra inntekt”

  1. Må si det er ganske bra å komme opp i over 4.000 i måneden hvis det andre nettstedet bare har noen hundre daglige lesere. Gøy at det funker.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.