Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2017 – status mars: 8200kr ekstra inntekt

Mars måned ble ekstremt bra i forhold til ekstra inntekt. 8200kr netto er uten tvil rekord for meg og kom nokså overraskende.

Disse inntektene kommer ikke kun fra en plass. Det er en kombinasjon av inntekter fra amazon (affiliate salg), google, andre affiliate salg og annonseavtaler på diverse nettsted inkludert formuebygging.

Interessant er at ingen ekstra inntekter har ankommet fra musikkproduksjon eller foto denne måneden. To ting jeg egentlig ønsker at skal ta seg opp etterhvert, men jeg klager ikke!

Min plan var å investere noe av disse i nettsted som er til salgs, men reservasjonsprisen ble nylig avslørt og den var på 85 000 kr noe som er alt for høyt. Derfor får disse midlene atter en gang vandre inn på fondskontoen å legge seg til rette der foreløpig. Jeg har også vurdert å jobbe 80%, men det virker ikke helt som at min arbeidsgiver har lyst til det.

Månedens status:

 • Fondsparing denne måneden: kr 11 900
 • Lønn: kr 3 700 / ekstra inntekt: kr 8 200
 • Anskaffelsesverdi fond: kr 150 000
 • Sparerate (inkl. boliglån / fond): 58%

Dette betyr at jeg har nødt til å investere 5 555 kr i måneden heretter for å nå målet om 200k i anskaffelsesverdi. Jeg begynner å tro at det kanskje går an, men det krever god disiplin hver måned. Det kommer nok ikke så mange måneder som denne på et år.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


8 kommentarer om “2017 – status mars: 8200kr ekstra inntekt”

 1. Gratulerer med en fantastisk måned! 🙂 Det er veldig inspirerende når man ser at det går an.

 2. Det er artig å se at det går an, helt klart. Det gir en fin motivasjonsboost og samtidig gjør det meg enda mer forvirret om hva jeg egentlig skal drive med fremover. 😀

 3. Dette med kjøp av nettsteder som kan generere månedlige inntekter, har blant annet en kar fra Irland gjort noe med. For noen år siden var han en blakk student med store drømmer.

  Etterhvert opprettet han en reiseblogg som slo godt an. Da han oppdaget at han kunne tjene penger på en internettside, tenkte han tanken: «Hva om jeg hadde 20 eller 30 slike sider». Dermed begynte han å kjøpe andre nettsider som gir ham gode inntekter. I dag gir nettvirksomheten hans millioninntekter via annonsering og han kan leve ut sine drømmer og bo i utlandet og reise rundt.

  Tenkte på det du skrev nylig, Formuebygging.

  Les historien her:
  http://www.dagbladet.no/tema/i-2007-var-johnny-blakk-og-dro-til-thailand-for-a-jobbe-i-dag-er-han-millionaer-og-har-besokt-alle-verdens-land-det-feirer-han-i-oslo-i-kveld/67406964

 4. Angående inntektskilder så leste jeg nettopp en artikkel om nettstedet Journalisten. Der oppgis det årlige annonseinntekter fra nett på over 2 millioner kroner. Samtidig registrerer jeg at de har ca samme antall lesere som min nettside. Det gir jo visse refleksjoner.

 5. Anders:

  Høres veldig spennende ut. Jeg har noen nettsteder allerede inkludert formuebygging som det er mange planer for. Det er bare tiden som mangler.

  Derfor holder jeg øynene åpne for andre muligheter også. Det nettstedet jeg kikket på endte opp med å bli solgt for ca 105 000kr. Det var en etablert inntekt på ca 2 – 3 000kr i måneden og om et tema jeg liker, men jeg synes 100 000kr ble alt for dyrt akkurat nå.

  Og når det gjelder tjene penger på nett er det musikk / foto jeg helst ønsker å drive med, men det er ganske tydelig hvor det foreløpig er mest å hente: Annonser og affiliate salg.

  Når det gjelder Journalisten kan det hende (åpenbart?) at de har spesielle avtaler med annonsører som vi ikke vet så mye om og at de har en spesiell type lesere? Slikt kan variere stort fra nettsted til nettsted selv med samme antall lesere.

 6. Angående det nettstedet du kikket på og som ble solgt for 105.000 kroner, vet du mer om besøksstatistikken den har – feks. antall unike besøk pr måned? Er enig i at over 100.000 kroner for en nettside som gir 2.000-3.000 kroner i inntekt i måneden, høres litt dyrt ut. Men det er kanskje markedet nå. Min nettside genererer en god del mer enn den summen pr måned. Hvor er forresten markedsplassen hvor man kan se/vurdere nettsider til salgs?

  Journalisten har en del stillingsannonser, og det gir nok god inntekt. Tittet på annonseprisene deres og de tar 9.650,- for en stillingsannonse på forsiden. Toppbanner: 9.500,- pr uke, nettboard: 6.500,- pr uke, skyskraper: 4.500 pr uke osv. Blir penger av slikt 🙂

 7. Jeg tror det var ca 4 – 500 unike i måneden. Det jeg har hørt er at prisen bør reflektere ca 24 måneders garantert inntekt. Hvis vi regner med ca 2500kr i måneden burde prisen ikke være noe mye høyere enn 60000kr. Samtidig kan det være individuelt også, ikke alltid så lett å vurdere. Markedsplassen heter Flippa: https://flippa.com

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.