Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2018 – status september

Da gikk det inn en ordre på Sbanken for kjøp av KLP AksjeGlobal Indeks V til 2 500 kr. Et globalt indeksfond med lave kostnader og uten valutasikring. Noe som passer meg utmerket. Det kunne ha blitt et høyere beløp, men jeg har lånt penger av meg selv og har nødt til å betale tilbake det først.

Denne måneden ble det ca 2 000 kr i ekstra inntekt. Alt dette måtte settes av til skatt. Hvis ikke hadde det blitt et høyere beløp til fond-porteføljen denne måneden.

Ekstra inntekten vil mest sannsynlig gå noe ned i årene som kommer. Håper selvsagt ikke det, men med et ønske om å skifte fokus kan det bli slik.

Fond sparing er en «trygg havn», for spenning er det krypto som gjelder. Krypto-porteføljens verdi er over 120k nå, selv når markedene er slik de er i dag.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


3 kommentarer om “2018 – status september”

 1. Angående inntekter så har man alternativet med en donasjonsknapp. Hva med en Vipps Gi Støtte-konto?

  Det det er flere nettsider som har Vipps. Det fordrer at man har et organisasjonsnummer. Men hva tenker du eller andre om Vipps som en kilde til ekstra inntekter?

  Det er jo lesere som ønsker å støtte nettsider de leser og da kan kanskje Vipps være et alternativ?

  Noen tanker om dette?

 2. Ja mange plasser kan kanskje donasjoner fungere. Gjerne hvis du gir bort bra gratis innhold i tillegg. Jeg har noe lignende oppsett på mine andre nettsted.

  Tror dog ikke formuebygging er en arena for å motta donasjoner akkurat 🙂

 3. Si ikke det. Også Formuebygging drives på egen innsats og lesere ønsker kanskje å støtte det man liker. Hva tenker du sånn generelt om Vipps i forhold til nettsider/blogger? I forhold til min egen nettside tenkte jeg det kanskje kunne være greit å ha en liten rubrikk på det. I allefall teste det ut.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.