Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Alt er ikke bare Adsense

Som du kanskje har fått med deg tidligere driver jeg også et annet nettsted. Grunnet anonymiteten kan jeg ikke legge ut en lenke til nettstedet nå. Forstår godt at dette senker troverdigheten en del men du får vel bare bruke din egen magefølelse. Nettstedet er iallfall på engelsk og har artikler, reviews og tips om gadgets og duppeditter…

Nå har det seg slik at har man et nettsted på engelsk har man også litt fler valgmuligheter når det kommer til annonsering. På det nettstedet har jeg Google Adsense og Amazon Associates som annonsører. Det fine med Amazon er at jeg kan legge opp en lenke til et produkt jeg anbefaler. Hvis noen så klikker på den lenken vil jeg få provisjon på salget hvis denne personen kjøper noe. En annen ting som er bra er at så fort personen går inn på Amazon lagres det i en cookie på brukerens datamaskin. Denne er gyldig i 24 timer. Hvis personen innenfor denne tiden går inn på Amazon.com uten å bruke en link fra mitt nettsted vil jeg likevel få provisjon på salget, på grunn av cookien. Den har alså en gyldighetstid på 24 timer.

I det siste har jeg hatt veldig mange bestillinger fra Amazon, kan tenke meg det er noen som panikkshopper julegaver nå? Hittil i desember 2010 ser det slik ut: Dette er min aller beste måned så langt.

Totalt for hele perioden jeg har hatt konto på Amazon: (Tallet nederst til høyre i tabellen er det jeg får)

Sist gang jeg fikk utbetaling fra Amazon var beløpet på ca $100. Ettersom jeg bor i Norge sender Amazon en sjekk til meg, de har kun bankoverføring for de som bor i USA. Sjekken tar banken sånn ca 100 kroner for å heve. Jeg har derfor endret utbetalingsgrensen til $300 og jeg begynner snart å nå dette målet.

Julefri!

Det er såpass mye som skjer for tiden at aktiviteten på Formuebygging vil gå ned mot jul/nyttår. At nyeste tilleggspakken til World of Warcraft nylig kom ut hjelper ikke heller… 😉

Neste innlegg i artikkelserien: Tjen penger på ditt nettsted er underveis. Jeg gir ikke noen garantier på at det kommer før jul, men den kommer.

Med dette ønsker jeg deg god jul!


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


3 kommentarer om “Alt er ikke bare Adsense”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.