Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Alt i Skandiabanken igjen

Jeg liker å ha ting enkelt og derfor flytter vi tilbake til Skandiabanken igjen. Boliglån, rubbel og bit. Jeg har egentlig aldri gitt de opp da min fondsparing er der, men boliglånet er nå straks tilbake. Jeg har hatt både billån og boliglånet der tidligere.

Vårt boliglån er nå innenfor 75% og vi får derfor den beste renten Skandiabanken kan tilby. Det jeg liker med denne banken er at de gir den samme renten til alle. Det finnes ikke en kundegruppe som får noen ekstra fordeler. Dette er ulempen med andre banker. Altså at du har nødt til å forhandle deg frem til lavere rente.

Hvor mange i Norge tror du betaler alt for mye i rente til sin gamle bank? Fordi de ikke har tatt grep selv og forhandlet? Disse menneskene finansierer oss som kan snakke for oss selv. Det bør ikke være slik at du skal kunne snakke for deg selv for å få fordeler. Dessverre er det slik ut fra min egen erfaring.

Jeg har kunnet presset ned renten enda litt mer i DNB. Samtidig har de et termingebyr på 50kr i måneden noe skandia ikke har. I tillegg er det en rekke tjenester som koster penger å bruke som de trekker rett fra konto i ny og ne. Så lar de et indisk selskap styre over serverne som til nå har blitt administert av Evry. Det liker jeg ikke. Har ikke noe mot indere, men at en norsk bank som dette outsourcer slikt. Nei.

Til syvende og sist når man teller med brukervennligheten, spart tid og resten av pakken synes jeg det er verdt å flytte alt over. En plass å forholde seg til, mindre å administrere.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


3 kommentarer om “Alt i Skandiabanken igjen”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.