Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Anbefaler IKKE Nemi Forsikring

Hei du! Velkommen til Formuebygging! Se litt opp og trykk på linken «Om Formuebygging» for å vite litt mer om dette nettstedet eller «Hjem» for å gå til de nyeste innleggene. Dette er ikke et nettsted som henger ut bedrifter, men det ble slik denne gangen. Håper du trives her, det er mye annet man kan spare penger på enn forsikringer.

Det du kommer til å lese nå er skrevet ut fra frustrasjon. Det er ikke sikkert jeg ville sagt det samme i dag, men jeg er en person som står for det jeg har sagt og derfor kan du fortsatt lese dette. Dette nettstedet handler om personlig økonomi og er ikke noen svartelisteside selv om Google tydeligvis elsker dette innlegget når man søker på Nemi Forsikring. Sjekk gjerne mine andre innlegg. Eller hvorfor ikke sende link til dette nettsedet til noen du vet trenger det? 🙂

Så til originalinnlegget…

Byttet til Nemi Forsikring for tid tilbake siden hovedsaklig fordi de ga oss bedre vilkår på pris når det gjelder både bil og husforsikring. Jeg må bare fortelle deg hvordan det oppleves å kontakte Nemi Forsikring via telefon når du skal høre hva du har for muligheter. Det første som skjer er at personen jeg snakker med inntar en ekstremt defensiv posisjon. Nærmest prøver å få meg til å innse at jeg ikke har noen sak før jeg i det hele tatt har fått forklart meg på en skikkelig og saklig måte. Selvsagt prøver jeg å resonere med mennesket på andre siden av telefonrøret men, det er jammen vanskelig. Det virker som at de har trent opp sine kunskaper på hvordan man enklest kjører over en person verbalt. Spør meg for eksempel om: hvorfor jeg tror det finnes programmer som bygg og bedrag på TV? Dette er første gangen jeg ringer for å høre litt om hva vi kan gjøre og jeg får et slikt spørsmål tilbake? Det satt virkelig tonen for samtalen videre…

Den gangen skulle jeg prøve å rekvirere takstmann gjennom Nemi Forsikring, etter mye om og men gikk han med på det. Han prøvde å skylle på vår entrepenør hele tiden selv når jeg VET at ikke han er problemet. Vår entrepenør giddet ikke å vente så han tok det på sin kappe isteden. Greit nok.

Det viser seg til slutt at badet er bygget på riktig måte, det er ikke gjort noen feil og etter at vi har rekvirert enda en mer nøye runde målinger av takstmann (tatt på vår kappe = 5 000kr) viser det seg at det er fukt i grunnen. Fukt som tas opp av gipsvegger. Det ekspanderer og flisen sprekker.

Fruen prøve også å ringe Nemi Forsikring, jeg var rimelig forbanna så hun fikk prøve. Hun fikk samme behandling som meg, hun ble omtrent dumforklart sikkert av den samme mannen som jeg snakket med for noen måneder siden. Han dro frem det samme argumentet han brukte på meg: «bygg og bedrag – hvorfor tror du vi har det på tv?» igjen og kjørte over min samboer noe så brutalt. De dumforklarte henne og omtrent småfniste i tlf. De var ikke spesielt intresserte i å vite hva som har skjedd, det var murveggen med en gang, talk to the hand. Det står til og med på deres hjemmeside at dette dekkes av forsikringen: «Plutselig vanninntrengning i bygning fra terreng.».

nemi forsikring

Men nei, tydeligvis er det ikke dette problemet hjemme hos oss..?

Hele poenget med et forsikringsselskap, jobben deres er å betale ut penger. Selv om Nemi Forsikring muligens har retten på sin side kan de prøve å tone ned den jævla aggresive stilen de kjører. De kjører over mennesker og behandler dem som uvitende idioter. På bakgrunn av dette selv om vi muligens ikke har krav på betaling anbefaler jeg IKKE Nemi Forsikring. De har ikke evne til å behandle kunder på en skikkelig måte og det er ikke verdt å spare noen tusenlapper i året hvis det skal være såpass vanskelig å snakke med dem.

Jeg vil samtidig påpeke at vår entrepenør har vært helt fantastisk å ha å gjøre med. De har hjulpet oss veldig mye og gjorde ferdig badet selv om forsikringsselskapet nektet å betale ut noe som helst. Entreprenøren ønsket selvsagt at vi tok kontakt med forsikringsselskapet men man ser jo hvordan det gikk… Håndflate opp, fingrer i ører og «lalalalallaalalalla – jeg hører ikke på deg» – attityde. Dette kostet oss kun ca 25 000kr i ekstra kostnader. Kunne blitt MYE dyrere dog.

Så badet er altså ordnet nå, uten noen hjelp fra et forsikringsselskap. Vi er veldig glade for at vi betalte litt ekstra og tok en dyrere entrepenør. De har virkelig ryddet opp i etterkant.

Til slutt:

Formuebygging er ikke et nettsted som handler om å henge ut bedrifter. Det er mye annet jeg ikke liker men, jeg skriver ikke om det. Jeg er i grunn opplært til at kan man ikke si noe pent om noen så holder man kjeft! Dette var ikke tilfelle her kanskje … innlegget ble laget ut fra sinne og frustrasjon. Ser også at hvis man søker på Nemi Forsikring på Google kommer Formuebygging veldig høyt oppe i søkeresultatene. Du kanskje fant denne siden selv på Google? Du kanskje vurderer å skifte forsikringsselskap selv og har sett at Nemi er billig? Bare bytt hvis du vil ha noe billigere, jeg skal ikke stoppe deg. Men JEG skal ALDRI! ha noe med Nemi Forsikring å gjøre igjen.

Ha en fin dag 🙂


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


44 kommentarer om “Anbefaler IKKE Nemi Forsikring”

 1. Anbefaler kun skriftlig kommunikasjon til personer som ikke ønsker å forholde seg til det du sier. Håper dere virkelig står på, dette er noe av det verste jeg vet.

 2. Lurte på om du kunne gi en oppdatering på denne posten? Ville vært spennende å vite om de har forandret mening etter ny dialog med deg.

 3. Tja, kan jeg suge ut noen få ører fra Nemi gjennom annonsering via adsense, why not. Jeg har vel kunnet gå inn i kontrollpanelet på Google adsense og blokkert urlen men det gidder jeg ikke.

 4. jeg ble nysgjerrig og endte opp med og spare 650 på bilforsikring det neste 6mnd.
  greit betalt for 5min jobb..

  og nå har jeg 60% i bonus også 😀

 5. Jeg har også sånn passe erfaring med Nemi, men mitt problem var å få betalt bilforsikringen. Etter at jeg byttet nettleverandør mistet jeg e-postadressen som jeg hadde registrert hos Nemi. Da forsikringen skulle fornyes fikk de ikke sendt meg faktura, men de hadde faktisk et system som sendte meg en sms hvor de påpekte problemet. Flott tenkte jeg da, her er det bare å ta en tlf å få byttet adressen (innloggingen min virket ikke mer). Til dette punktet var alt helt ok, jeg hadde glemt å gi Nemi beskjed om skifte av e-post og Nemi ga beskjed på mobilen.

  Men nå startet en runde jeg ikke trodde var mulig, det var rett og slett umulig å komme igjennom på tlf. Jeg har faktisk ikke tall på hvor mange gang jeg ringte. Men som det lyse hode jeg er fant jeg ut at e-post måtte være løsningen, er jo bare idioter som ringer så klart. Spadde opp e-postadressen til Nemi, sender en utfyllende e-post hvor jeg forklarer problemet, ber pent om at de sender en ny faktura samt at jeg påpeker at det haster siden forsikringen nå var over forfallsdato.

  Tjobing sa i det mailboksen etter kort tid, jøssenam tenk at jeg var så tullete at jeg hadde prøvd å nå de på tlf. Det er jo en selvfølge at man kommuniserer pr epost med et nettbasert forsikringsselskap.. dumme meg som ikke skjønte det med en gang. Åpner Outlook… jaja, det var jo ikke noe svar men en bekreftelse på at de hadde mottatt henvendelsen. Etter en ukes stillhet begynte irritasjon å ta meg, tlf ble igjen mitt håp om å få betal forsikringen. Det er jo ikke gøy å kjøre rundt med en nokså ny bil uten forsikring, vel resultatet er det samme.. trykk ditt om du vil datt… opptatt signal…

  Men rett skal være rett, 15dager etter at jeg sendte e-posten kom det omsider et svar som følger: Du kan finne alle dine papirer på din side på nemiforsikring.no Kundebehandleren hadde til og med tatt seg bryet med å lenke til siden deres… hva i helv… jeg presiserte at jeg ikke kunne komme inn på min side med store bokstaver i e-posten. Etter en runde i medisinskapet for et par ekstra blodtrykkstabletter kom jeg på at det kunne være forsøket verd å be om nytt passord på min nye e-postadresse.

  Tjobing sa det i eposten, Outlook ble åpnet. Skammen var stor da jeg så at kundebehandleren faktisk hadde skiftet ut e-postadressen, her hadde jeg lyst bannskap og fordervelse over stakkaren uten grunn. Riktig nok sa han ikke noe om det i svare han ga meg men det burde jeg jo selvfølgelig ha skjønt, på nettbaserte tjenester som dette er jo den en selvfølgelighet.

  Med nytt passord gikk det helt greit å komme seg inn, mitt område ble saumfart etter den så dypt savnede fakturaen. Etter en stund følte jeg meg helt tom, sikkert noe slik man ville følt det om norsktipping ringe og fortalte at du hadde vunnet 5.mill i lott for så ringe 5.min etterpå og beklage at det hele var en feil. Her var det ingen faktura.

  Satan, nå øker hårtapet drastisk. Ny e-post til Nemi, tjobing bekreftelsen kom etter kort tid… hallo? tomrom ute i Nemi verden, ensomheten er til å ta og føle på. Etter 16.dager ga jeg opp å få svar, nå var det tlf som igjen ble min livslinje inn til Nemo. Trykk ditt om du vil datt… opptatt…

  Nuvel, det gikk faktisk ikke mer enn 2-3dager før en blid og høflig dame tok tlf. Etter å ha lettet min frustrasjon fikk jeg omsider formidlet mitt æren. Etter en haug med beklagelser og innføring i bemanningsmangel ordnet hun opp i det hele for meg. Dette hadde jo tatt lang tid så jeg følte det naturlig å spørre om det kom til noen purre/forsinkelses gebyrer. Ja dessverre det gjør nok det, men jeg skal sende deg en faktura med en eneste gang… *»@@£€$@**… resingnasjon…

  Nå kom e-posten med faktura etter kort tid, nok en beklagelse samt at det ekstra gebyret var spesifisert.
  Som olebrum sier, så rart det gikk jo bra jo. Men kan ikke annet enn å tenke på hva som skjer dersom man får en skade. Dette året her blir mitt siste i Nemi, forhåpentligvis uten skade

  God helg

 6. Har hatt Nemi forsikring i flere år, og min erfaring er utelukkende positiv. Har benyttet min forsikring kun 1 gang med meget god erfaring. Så jeg kan ikke kjenne meg igjen i beskrivelsen om dårlig kunde behandling…

 7. Jeg har erfaring med Nemi Forsikring både gjennom næring og privat. Problemet er ikke Nemi Forsikring i seg selv, men at de ikke forestår skadeoppgjør i eget hus. På bil bruker de Van Ameyde og på bygning osv bruker de Crawford. Erfaringen min med begge disse er direkte skremmende. I Crawford sitt tilfelle besitter ikke saksbehandlerne kompetanse på bygning i det hele tatt. Ved ett tilfelle måtte de ha informasjon om en vannledning som ligger nedgravd i bakken som bare kunne fremskaffes ved å grave opp vannledningen. Da jeg gjorde saksbehandleren oppmerksom på at vannledningen ligger i bakken forsto ikke vedkommende helt problemstillingen. Hos Van Ameyde besvarer de mailhenvendelser etter 2-8 uker. Det fremstår som de er av den oppfatningen at en skal være glad for at de i det hele tatt gidder å forholde seg til skadesaker. Dersom dere ikke gir blanke i hvordan forsikringsoppgjørene foretas råder jeg alle til å ligge langt unna Nemi Forsikring.

 8. Hei,
  jeg har sett at NEMI har kommet bra ut i prissammenligning, men disse innleggene ga meg bakoversveis.
  Kommer nok ikke til å endre selskap ennå i hvertfall.

 9. Ja for all del, Nemi kommer veldig godt ut når det er snakk om priser og som nordmenn flest. er det billig, så er det bra! <- (ironi) Nå er dette innlegget skrevet ut fra mine egne erfaringer og trenger forhåpentligvis ikke å gjelde alle sammen.

 10. Sparte 50% på å flytte over bilforsikring til Nemi. Har ikke noen erfaring med skadeoppgjør – men kundeservicen på telefon er helt klart elendig. Lite hjelp å få og en sur stemme som møter deg. Men når jeg sparer såpass mye gir jeg blaffen; såfremt jeg slipper å kreve penger fra dem..

 11. Hei. Mine erfaringer er å styre litt unna alle forsikringselskap som har sine saker gjennom Crawco/Crawford, sånn som Landbruksforsikring, Nemi osv. Crawco kjører sakene på den måten at de skal ha minst mulig arb med hver sak, da de kun leies inn for å ha saksbehandling, og har overhode ikke kundeforhold. Vi har hatt Landbruksforsikring og en bilskade gjennom dem, og ble så dårlig behandlet, vi fikk rett å slett sjokk. Det føste som slo oss var, tenk om det var huset vårt som ble totalskadet og vi skulle fått denne behandlingen. Så vi byttet selskap på dagen. Men billig er de jo, men det er vell som å handle på Nille el. man får det man betaler for.

 12. NEMI er det verste forsikringsselskapet eg har vert borti.

  – Ved innbrudd i bil fekk eg utrolig dårlig hjelp og mange feilaktige opplysninger.

  – Da eg sendte inn skadeskjema, «forsvant» det i postgangen, og eg måtte sende nytt krav etter å ha venta i to måneder.

  – Skadeoppgjøret endte med ein snau tusenlapp. Etter utgifter og tap på over 10 000 kroner. Mange finurligheter og oppdelte egenandeler osv.

  Hadde aldri skjedd med eit ordentlig forsikringsselskap. Bytter sporenstreks.

 13. Har 2 biler forsikret gjennom nemi. Vi gikk opp fra 40 til 50% bonus,men prisen ble høyere med 50% en vi hadde med 40%. Har ikke hatt noen skader. Ringte og spurte hvorfor. Et surt kvinnemenneske svarte: Det er pga at dere bulker så mye det vet du,så la hun på.

 14. …Nemi forsikring er dyrt og har utrolig dårlig service når uhellet er ute! Jeg har ikke opplevd maken til dårlig behandling noensinne…
  Jeg skal umiddelbart skifte til hvilket som helst annet firma, for det er umulig at det finnes noe dårligere selskap enn Nemi Forsikring…

  Unner ingen å sitte med Nemi forsikring når du trenger hjelp.

  Penger spart i premie ryker fort unna når du står der i veikanten…og sluttsummen blir veldig dyr.

  Ps: de snakker dårlig norsk og du får ingen hjelp, og som kunde må du regne med å bli nærmest trakassert og utskjelt.

 15. jeg hadde i utg.pkt ingenting å utsette på nemi, fordi jeg heller ikke har hatt skade. så skulle jeg endre en regning, kommunikasjonen var MEGET dårlig, jeg ble mistenksom, søkte og fant denne siden. da var det ingen tvil. nå er det tydeligvis vanskelig for dem å skjønne at jeg har avsluttet kundeforholdet. jeg tør ikke tenke på hvordan det ville vært hvis jeg trengte hjelp, støtter alle negative innlegg ovenfor utav egen erfaring!

 16. Ser at dette er en gammel trå, men frisker den opp litt med mitt brev til Nemi av i dag..

  Del GJERNE videre!

  Kjære Nemi Forsikring!
  I løpet av mine 37 leveår har jeg aldri hatt noen kjønnsykdommer. Ihvertfall trodde jeg det!? Jeg måtte google fenomentet og finne selve definisjonen av «problemet», og nå viser det seg at jeg faktisk har fått en pr.definisjon kjønnsykdom!! Det blir skrevet at selve definisjonen på en kjønnsykdom er:Lett å få, helvete å bli kvitt. Her må det sies at Nemi Forsikring antagelig er selveste studieobjektet for utarbeidelse av en definisjon!
  Den 27. april 2012 kl 15.33 sa jeg, via IF Forsikring opp alle mine forsikringsprodukter hos Nemi Forsikring. Allikevel pr idag 26. september 2012 ønsker Nemi fortsatt betalt for disse forsikringene!? Dette er inkompetanse og arroganse på HØYESTE nivå. Jeg har nå stoppet Deres tilgang via sugerør til vår konto.
  Hovedårsaken til oppsigelsen er:
  Nemi Forsikring har den desidert dårligste kundebehandling i forbindelse med skade noensinne. Jeg snakker av erfaring siden jeg en gang i tiden har vært i Vesta systemet og jobbet mye med forsikring både som kunde og formidler. Jeg har opplevd selskaper både ved skade, kjøp og enkle kundeservice henvendelser.
  Dilemma:
  16. mai 2012 blir min bil rygget på av en lastebil. Min bil var ved tilfellet parkert, og derfor var jeg uskyldig i skaden. Det blir skrevet skademelding på vanlig måte, og jeg forholder meg i ro siden jeg har kaskoforsikring og dette ikke er min skyld. Det viktig for meg at min kone har en bil tilgjengelig som er i forskriftmessig stand, for transport av barn (riktignok forsikret i annet selskap) til og fra barnehage og skole. I vårt tilfelle bor vi ca 4 mil unna de nevnte steder, noe som gjør avhengigheten av bil rimelig. Ved henvendelse til Deres skadebehandler, la oss kalle ham «Jørn», legger jeg frem dilemmaet, og får et bestemt svar om at så lenge jeg ikke har betalt for leiebil på min forsikring, så må jeg dokumentere et evt økonomisk tap ovenfor motpartens selskap for å få leiebil.. Dette irriterer!! Hvorfor skal jeg betale en premie for at andre kjører på meg? Hadde dette vært en kaskoskade der ingen andre var innblandet, eller skaden åpenbart var min skyld så hadde jeg forstått det. I følge «Jørn» måtte jeg nesten være dum dersom jeg ikke skjønte det.. Ok, jeg gidder ikke krangle mer med min egen representant, jeg oversender derfor en mail med begrunnelse på hvorfor jeg trenger å ha bil. Denne «Jørn» sier i første samtale at han kan være behjelpelig med å «søke» motparten. Pr 26 september er denne henvendelsen ikke besvart.
  Jeg henvendte meg til flere verksteder, men av hensyn til disse nevner jeg ikke navn. Fellesnevner for samtlige er, og jeg siterer;
  Dersom du har Nemi Forsikring tar vi ikke jobben med retting av bilen før vi får et skadenummer og bekreftelse fra motpartens selskap om at de er ansvarlige. Ellers får vi aldri pengene våre og må krangle i månedsvis!? Sitat slutt.
  Jeg sto altså låst! Valget ble til slutt å få rettet bilen på eget initiativ så fort som mulig for å ha noe å kjøre med. Noen hjelp fra «Jørn» var uaktuelt, og jeg hadde like gjerne klart meg uten forsikring. I henvendlese til «Jørn» for å fremskaffe dette skadenummeret skrev jeg ikke annet enn at jeg ønsket å få opplyst skadenummer hos motparten. Han svar var: (copy/paste fra hans mail)
  Motpartens skadenummer er xxxxxxxx
  Du har kasko hos Nemi forsikring og forholder deg til oss angående reparasjonen. Sitat slutt.

  Dette provoserte meg! Jeg liker ikke kommandoer fra folk jeg ikke kjenner og særlig ikke de som skal jobbe for meg. Råd er en ting, men ikke kommandoer.
  Neste henvendelse gikk til Gjensidige som var motparten. Der ble jeg møtt av en hyggelig kundebehandler som så det som rene selvfølgen å gi meg skadenummer slik at vi kunne få fortgang i saken. Vedkommende syns det hadde tatt lang tid!? Jasså, kunne dette vært løst allerede i juli, bare 2 mnd etter skaden?? De fleste ville vel klart seg uten bil såpass??
  For å gå den riktige veien i følge kommando fra «Jørn» så valgt jeg å henvende meg til han enda en gang for å be om å få utbetalt oppgjøret. Det skulle jeg tydeligvis ikke gjort.. «Jørn» svarer at dette kan jeg selvfølgelig ikke få før jeg fremlegger ditt og datt. Jeg orker ikke mer!! Jeg har rettet bilen, den er hel og fin igjen, jeg har betalt alt selv, og allikevel så skal han krangle! Hvem jobber egentlig denne mannen for!?
  Nok engang kontakter jeg Gjensidige, og nok engang blir jeg møtt av en hyggelig tilbakemelding. Selvfølgelig lar dette seg ordne!? Javel, ingen problemer? Neida, en mail til takstmann inneholdende kontonummer og skadenr og vips, morgenen etter var pengene på konto!

  Så enkelt kan det gjøres Nemi! Så enkelt kan dere få fornøyde kunder!

  En erfaring klokere, så har jeg altså ønsket å bytte selskap, men Nemi vil f… ikke gi slipp! Hvorfor ønsker dere i det hele tatt å ha meg i systemet? Nå betaler jeg ikke lenger heller. Dere skylder meg premie fra den datoen oppsigelsen gjalt, 1. juni 2012, så det må jo være hyggelig å bli kvitt en sånn kunde?

  Det som er trist for Nemi forsikring er jo at jeg legger dette ut på Facebook. Jeg videreformidler det også til alle jeg kjenner, for desverre så har jeg før opplevelsen anbefalt Nemi pga pris, så jeg er medskyldig i noen av deres kunder. Dette vil jeg gjerne få stoppet så andre skal slippe å oppleve det samme som meg. Det er ikke alle som er like «inne» i bransjen som meg, og de syns jeg synd på! Jeg syns også synd på landslaget i langrenn (om jeg husker rett) som blir forbundet med Nemi som følge av reklamen de bærer. Det er trist.

  Avsluttningsvis vil jeg komme med følgende:

  Jeg har flere ganger henvendt meg til kundeservice pr mail. Tenkte det var greit siden dere stort sett opererer på nettet så ville det være naturlig å bruke mail. Pr 26 september har jeg ikke en eneste gang fått svar!!? Hva i svarte er det?? Min kundekontakt i mitt nye selskap har gjentatte ganger snakket med dere pr telefon ang oppsigelsen, men dette ser heller ikke ut til å ha hjulpet.

  Heldigvis for meg, så har jeg fått en infeksjon i foten!! Min fastlege anbefalte Diclocil 500mg, hvilket er penicillin. Jeg turte jo ikke si det til han, men kanskje dette også hjelper mot denne meget irriterende kjønnsykdommen jeg har pådratt meg!? Jeg håper ihvertfall jeg skal bli kvitt denne Nemi dritten en gang for alle. Jeg fikk nemlig resept på to penicillin kurer etterhverandre! HA,HA, nå knekker jeg dere!

  Jeg må ærlig innrømme at jeg burde sett dette komme. Som med alle kjønnsykdommer i følge Wikipedia, så var denne meget lett å få. Faktisk så oppsøkte jeg denne selv. Det blir jo litt som å kjøpe sex. Man ønsker noe, forhandler om prisen og vurderer kvaliteten etterpå. (uten at jeg har gjort det noen gang heller)

  PS. Skulle det være sånn at jeg ei heller nå klarer å bli kvitt dette møkkaselskapet deres, ja da ser jeg ingen annen mulighet enn å gi dere et æresmedlemskap i min egen lille klubb «Gøy fra havet» der dere som eneste medlem foreløpig vil motta et assortert utvalg av godt lagrede rester av nabolagets fiskemiddager og annen sjømat!!! I assure you.. (tog du han??)

  Med en klam kos, en litt dvask klem og et hardt håndtrykk fra Halden.

  Svein Håvard Norheim
  Stenby, Prestebakke
  1796 Kornsjø
  Tlf 47377717

 17. Vurderte selv å bytte til Nemi…

  Kom fram til bra pris på forsikringen, men etter å ha lest innleggene her og hørt fra andre som har hatt skadesaker i Nemi, Vil jeg desverre ikke bytte over..Viktigste med forsikringa er å få ordentlig hjelp. Ikke bli behandla som svindler :S

  Anbefaler Storebrand. ring forsikringsrådgiver Akhtar 40141791 så gir han beste pris blant «store» selskapene..Da har man Bra forsikring uten å indirekte bli «beskyldt» for å være en svindler.

 18. Jeg får skrive noen linjer om Nemi forsikring jeg også – slik at folk får høre hvordan de behandler kundene sine.

  Nemi forsikring har blitt kåret til best i test flere ganger. Først nå har jeg skjønt at dette er pga pris – og ikke for hvilken hjelp en får dersom først uhellet er ute.

  Jeg fikk skader på motoren på bilen min i forbindelse med borttauing – i forbindelse med en feilparkering. Bilen sto i gir – registerreimet hoppet over noen hakk – og det endte med motorhavari og skader for 90.000.

  Jeg ringte så Nemi og fortalte dette. Fikk med en gang en avvisende skulder fra dem. «Motorhavari dekkes ikke på fullkasko». Jeg argumenterte med at dette ikke var selvpåført skade – og at de med stor sannsynlighet ville få dette dekt av de som hadde tauet bort bilen (eller deres forsikringsselskap). Men det ble helt avvist – Nemi var ikke interessert i å vurdere saken en gang. Ett par dager senere fikk jeg en Mail fra dem hvor jeg fikk det skriftlig – at de så på saken som avsluttet fra sin side.

  Jeg gikk dermed inn på siden til Nemi. Der står det følgende: » i Nemi dekker skader som skjer i forbindelse med ferje/ tog og biltransport «. Jeg sendte dermed en ny Mail til Nemi – hvor jeg sendte en utskrift av denne teksten. Jeg skrev at jeg ikke kunne skjønne at min skade ikke skulle dekkes av Nemi. Jeg skrev også at det ikke sto noen forbehold etter denne teksten. Altså sto det ingen forbehold om at dersom bilen skades under biltransport – så dekkes ikke skaden dersom det er motoren som er ødelagt.

  Jeg jobbet parallelt med de som hadde tauet bort bilen min mens jeg brevvekslet med Nemi. Det viste seg at de som tauet bort bilen min innrømmet at de hadde påført skade på bilen min – og at de hadde opprettet en skadesak hos sitt forsikringsselskap.

  Jeg har ikke fått svar på om Nemi hadde dekt skaden min – på tross at de skal det ifølge sin egen internettside. Det virker som de har noen proffe som jobber for dem – som er drillet på å avvise skader så langt det lar seg gjøre. Ledelsen må være klar over dette tenker jeg – men det er kanskje på grunn av dette de kan tilby billige forsikringer.

  Jeg ringte Nemi her om dagen og fortalte at det hadde ordnet seg, men at forsikringsselskapet til de som hadde skadet bilen min sa at Nemi måtte betale skadene på bilen min – og så ville de få regress i etterkant fra dem.

  Senere samme dag så fikk jeg en Mail fra Nemi – hvor de startet med å takke for den hyggelige tlf samtalen. Var plutselig samtalen hyggelig nå – nå som Nemi ikke skulle betale noe? For en idiot ! Nemi skrev videre i mailen at jeg måtte forholde meg til forsikringsselskapet til de som ødela bilen min – og ikke Nemi.

  Hele denne saken har gjort at jeg skal skifte til ett annet forsikringsselskap. Det som er det komiske her er at jeg med en gang fortalte Nemi at dette var en skade som ikke kom til å bli belastet dem. Jeg trengte bare hjelp fra dem. Jeg har jo vært kunde der i noen år – og da forventer man jo at de stiller opp når uhellet er ute. Men neida – her skal de bare ha penger inn.

  Jeg skal la Nemi slippe å forholde seg noe mer til denne saken – siden jeg fint klarer å ordne dette selv. Men til alle dere andre som vurderer forsikring hos Nemi: Nemi er billig dersom dere ikke får noen skade på bilen – men det blir dyrt dersom først uhellet er ute !

 19. Takk.Alle sammen som brukte sin tid å skrive hyggelige opplevelser med Nemi.Jeg tenkte å velge Nemi etter at lest innleg tekte bedre å ungå en slik selskap som er billig på pris men dårlig med kundebehandling

 20. Hei!

  Dette er et velkjent fenomen.

  Jeg er en yngere herremann som først ville forsikre meg i Nemi den dagen jeg fikk bil.
  Da fikk jeg beskjed om at dette ikke lot seg gjorde da jeg var under 23. Vel så greit. På den tiden følte jeg at jeg kom igjennom veldig lett og en hyggelig stemme møtte meg.
  Noen år har nå gått og jeg ble kontaktet av Nemi rett etter fylte 23 fordi de hadde en kontaktinfo på meg, ergo overstyrte reservasjonsregisteret.
  De regnet på bilen gav meg bonusforøkelse og kom godt ut. Jeg sa ja til dette da, men i løpet av denne mnd så ringte jeg litt rundt selv og kom til at Vesta var noen hundrelapper billigere.
  Valgte de og ringte så inn til Nemi for å annulere avtalen, dette sa de seg villige til men forsto ikke at jeg måtte skaffe de dette ekstraarbeidet.
  Da ble de litt irriterte.

  Men avtalen fortsatte og jeg sto på mitt, gang på gang henviste jeg til telefonsamtalen og Vesta som var mitt selskap men Nemi sto på sitt.
  Dette varte i over et halvt år, og betalingsanmerkningen kom.
  Dette gjorde at jeg tok meg bryet for å ansette en venn som tilfeldigvis er advokat, spesialist på forsikringsoppgjør, til å se på saken.
  Han krevde innsyn alle kundehenvendelser som Nemi hadde lagt på meg.

  Der kom det fram hver gang jeg ringte inn, sendte epost osv.
  Alt sto der, til og med «Forsikringstaker annulerer inngått avtale pga. bedre pris hos Vesta».
  Det som sjokkerte meg var at det også kom fram noe lignende som, ikke siter meg ordrett, men allikevel, «Idioten tror han er dekket i Vesta men han er hos oss»,»Nok en gang ringer denne tosken inn til oss..:».
  Osv.

  Dette er meget hyggelige lesning.

  Fikk gått til forliksrådet, Nemi sa seg villige til å slette alle krav de hadde kommet med og betalingsanmerkningen ble slettet øyeblikkelig.

  Aldri Nemi igjen !

  Nå er jeg hos Storebrand, der prisene har vært stabilt lave siden jeg startet mitt kundeforhold i 2007.
  En fast kundekontakt som jeg kan ringe når som helst og han tar telefonen.

  Vil ikke poste ut hans telefonnummer egentlig, men er det noen som vil ha han og refferer til meg, Petter, så gjerne spør.

 21. Hei, Petter! 🙂

  Jeg vil gjerne bytte fra NEmi til Storebrand. Kan jeg få tlf. til din kontakt?

  mvh
  Tommy

 22. Det skrives om dårlige erfaringer med Nemi. Min erfaring med Nemi er det stikk motsatte. Jeg har alle mine forsikringer i Nemi og er 100 % fornøyd med at jeg forlot If (møkkaselskap). Servicen i Nemi er helt på topp. La meg nevne ett eksempel på glimrende service. Vi sendte inn en skademelding via epost i forbindelse med et innbrudd i huset på en mandag. Dagen etter på tirsdag var saken behandlet og aktult skadebeløp ble satt inn på konto.
  Slå den!
  Hilsen
  Harald Pleym

 23. Hvis du har fullverdi på bygget så dekkes det bare vann som kommer nedenfra og opp, altså fra terreng.

  Det dekkes også ved eventuelle el-feil.

  Du må ha den forsikringen som heter (Fullverdi+) (Fullverdi Super) (Fullverdi Top) (Fullverdi Ekstra)

  Det er mange navn på de men det er bare å si du vil ha den beste byggforsikringen de har å da får du den mest omfattende forsikringen, hvis ikke så kan du ende opp med fullverdi og miste mange av de dekningene som er relevant.

  Det er jo billigere med vanlig fullverdi men mye bedre med den beste på bygget dit.

  Å skadeoppgjør stilles jo forskjellig fra selskap til selskap.

  De beste nå på skadeoppgjør er vel, Tryg forsikring, Sparebank 1, Gjensidige, Codan tror jeg.

  Men de andre selskapene er bra de også så lenge man leser hva man har huset dekket for og det stemmer med behovet ditt.

 24. Hei!

  Det å påstå at Tryg og andre har best skadeoppgjør det blir helt feil!
  Skadeoppgjør er forskjellig fra gang til gang, og fra hvem som behandler disse.

  En som er strålende fornøyd med oppgjøret sitt og behandler av skaden kunne også ha vært ekstremt misfornøyd ved ett å samme tilfelle. Alt handler om skjønn å hvordan saken framlegges.
  Derfor alltid viktig og faktisk pålagt å lese over en inngått avtale før angrerett går ut.

  Det at denne mannen som driver denne bloggen trodde eller håpet at han var dekt for, burde ha lest deknings og vilkårssammendraget.
  Må også huske på at selv om man har forsikring så må man alltid ta vare på og pleie det som forsikres.

  Denne svertekampanjen mot Nemi og andre må ta slutt. Heller se over avtalen før den trer i kraft. Og om noe er uklart, for Guds skyld, ring å få en avklaring. Gjerne få det skriftlig.

 25. Spiller ingen rolle om vi hadde rett eller feil. Nemi forsikring kommer alltid til å være et drittselskap i mine øyne med tanke på oppførsel i måten de bemøter sine kunder på.

  Det eneste forsikringsselskap jeg har hatt positiv erfaring med alle ganger er de gjennom Sparebank 1.

  Husk at dette innlegget er over 2 år gammelt så denne saken er ikke aktuell lenger. Det er ordnet opp i for lenge siden. (Uten noen innblanding av Nemi kan jeg legge til)

 26. Har vurdert å bytte til Nemi pga pris, men ønsker ikke å ha noe med dem å gjøre etter å ha lest om deres kundebehandling. Takk for opplysningene!

 27. Nemi før og etter 2013 er to vidt forskjellige ting. Jobber selv i nemi og kan si at ting har skjedd i positiv forstand! At nemi for 2 år siden hadde sine utfordringer er helt klart! Prøv nemi nå, du vil bli positivt overrasket.

 28. Nemi er å blir samme dritten, misstenkliggjøring , fraværede tilbakemelding , tull med faktura, nye fakturaer på oppsagte forsikringer og flere måneder på tilbakemelding på skadeoppgjør……loving og lyging hele veien….STYR UNNA!!

 29. Jeg har jobbet i flere store forsikringsselskap, og det samme slår meg hver gang jeg leser denne typen saker: Alle kunder ber om «billigst mulig» forsikringer når de velger å skifte selskap, men forstår ikke at dette går på bekostning av innholdet.

  Det blir litt som å gå til nærmeste bilforhandler å si: «Jeg vil kjøpe den billigste bilen du har.»
  Da kan man ikke i etterkant komme og klage på at bilen ikke hadde 4-hjulstrekk, stort bagasjerom, autmatgir etc. Dette måtte du som kunde tenkt på i forkant, og brukt som et kriterie ved valg av bil.

  En forsikring skal fungere som en trygghet når skaden inntreffer. Det betyr at man må ta utgangspunkt i hvilke typer skader man vil ha dekket først. Dessverre er det veldig mange selgere og rådgivere som er lært opp til at kunden alltid vet best, og derfor aksepterer kundens kriterier på feil grunnlag. Dette handler ikke om selskapet heter Nemi, If, Gjensidige eller Tryg, men en kombinasjon av lite kunnskap hos deg som kunde, og dårlig rådgivning av selgeren som ikke gav deg den nødvendige kunnskapen før du kjøpte forsikringene.

  For å gi et konkret eksempel:
  Jeg ringte nylig en kunde som hadde tatt kontakt med meg for å skaffe et «anbud» på forsikringene sine.

  Han satt med forsikringspapirene foran seg og leste opp at nåværende selskap hadde ført opp 90 kvm bruttoareal på huset hans. Han fortalte at han hadde to etasjer plus et utbygg, og at arealet skulle vært på 190 kvm totalt.

  Jeg forklarte at dersom en skade skjer, har du dessverre bare forsikret mindre enn halve huset ditt. Kunden ble selvsagt litt paff, og syntes dette var dårlig arbeid av nåværende selskap. Vi snakket litt om konsekvensene ved å være feilforsikret. Vi gikk gjennom resten av forsikringene hans, og det endte med at prisen på husforsikringen hans utgjorde 1 800,- ekstra i årspremie.

  Kunden responderte at han hadde allerede fått et tilbud som lå 1 000,- under nåværende pris, og at denne forsikringen derfor kostet 2 800,- mer enn det «billigste» tilbudet han hadde mottatt i anbudsrunden. Han var derfor ikke interessert i å benytte seg av mitt forslag, men takket for en hyggelig prat.

  Jeg spurte om han kunne sjekke opp hvilket bruttoareal som var brukt i tilbudet fra den billige konkurrenten. Kunden svarte at det sto 90 kvm, men at han var sikker på at forsikringsselskapet kom til å erstatte hele huset dersom noe skjedde.

  Tror vi denne kunden kommer til å klage når han eksempelvis taper noen millioner ved en brann?

  Denne kunden er ikke unik, da vi møter denne typen kunder flere ganger i måneden. Det er grådighet når man kjøper produktet, og når skaden skjer skal vi skylde på alle andre for vår egen dumhet.

  Moralen er å starte med å vurdere innholdet i forsikringen man ber om, før man begynner å kreve lavere pris. Sannsynligheten er nemlig stor for at selgeren du snakker med, etterkommer kravene dine om billigst mulig pris.

 30. Nemi hadde meg på kroken. Googlet litt og fant denne tråden. Mens jeg leser dette ringer selger meg opp og lurer på om jeg hadde fått sett på betingelsene. Sier da at han hadde meg på kroken men at jeg ikke er interessert etter å ha lest dette. «Ja ha, hvor da?» sier han. «Formuebygging.com» sier jeg. Og da legger han på. I REST MY CASE.

 31. Ha dårlig erfaring med Nemi, vil heller ikke anbefale det til andre. nemi forsikring er i utgangspunktet billig hvis du ikke trenger hjelp til noe, eller skal gjøre noe forandringer. Ulempe er det jo også at det er kun vi mail alt skal skje. Har en mann som er på stenalderen når det gjelder meil så da kan det by på problemer. Vi hadde begge bilene og huset forsikret her, det hele startet da vi solgte huset og skulle si opp forsikringen på det var det nemelig ikke enkelt, for alt skulle jo gå viia mail, dette ble fikset men etter en tid fikk vi inkasso på på huset som var solg og forsikringene sagt opp. Mye fram og tilbake ble det tlf kontakt er jo ingen hit da alt skal gå gjennom mail. Vi ville jo ikke betale en forsikring som var sagt opp, men det hjalp ikke- resultate var for å kunne beholde forsikringen vi hadde på bilene måtte resterene beløp på huset betales(selv om forsikringen var sagt opp) ingen vits å ha et slik forsikringselskap, bedre da å betale noen kroner mere pr mnd å kunne ha kontakt også på tlf.
  Så vårt råd ikke la deg lure av lave priser hos Nemi bruk heller noen kroner ekstra å få et forsikringsselskp som fungerer slik de skal.

 32. Tusen takk for dere har delt deres opplevelser og advarslene , jeg vurderte Nemi pga pris, og er veldig glad jeg fikk lest denne siden først. Det er veldig viktig å få delt sine opplevelser, og når flere har opplevd slett kundeservice får det økt troverdighet.
  Ikke alle har helse til en så fiendtlig kundebehandling,masse fritid tapt og enorm frustrasjon og hjelpeløshet.
  Jeg har kjørt skadefritt siden 19 års alder frem til nå(39 år),så kunne spart masse penger hos Nemi.

  Men hadde ikke orket det helvetet en får ved urettmessige krav, vanskelig oppsigelse eller dyrt når uhellet er ute,det ser ut til å være deres strategi i at viss andel folk gir opp og betaler selv for bli ferdig eller komme seg ut av problemer,og dermed profittere på det. (svindel kaller jeg det når man utnytter folk på den måten,profittere på utnytting,dermed er det viktig at folk får vite hva de riskerer oppleve).
  Takker for at dere reddet meg med å dele deres erfaringer og åpenhet 🙂

 33. Hei alle.
  Kan trygt anbefale Nemiforsikring. Vi har forsvinnende få klagesaker i Norge
  og Nemiforsikring har ikke en disproporsjonal del av disse. Kun 56 saker ble innmeldt. Det står i skrikende kontrast til
  i fjor. Til sammenligning ble det innmeldt 111 skade-saker på f.eks Storebrand. Dermed står Nemi og Storebrand temmelig likt; og for å sette dette i relieff: innmeldte saker utgjør ikke engang en promille av det samlede skadeoppgjør (mellom 1-2mill saker behandles totalt sett) Klagene behandles av ei nemd som b.la består av folk fra UIO, If, Gjensidige, NHO, ol. Finanstilsynets klagenemd.
  I de årene jeg arbeidet i If var det knapt en gate man ringte på som ikke hadde folk som aldri ville ha noe med if å gjøre. Under FNO sin rapport om hvor fornøyde kunder er med sine respektive selskap, får Sparebank 1 (de vant i fjor – med de små selskapene som Nemi tett bak) pepper og beskrives som et selskap fra helvete og en rekke andre klagere følger tropp.
  Nemiforsikring gjør det bedre enn de fleste forsikringsleverandører i Norge mht kundetilfredshet. Uten å nevne navn; er minst et av ovenstående negative anmeldelser skrevet av en som er dømt for svindel. Det er en dårlig veiviser.
  I sum: Nemiforsikring har solide dekninger, et av norges beste skadeoppgjør, faste kontakter (det hadde de ikke før 2013), meget fordelaktige priser. I virkeligheten er vi en stor familie i forsikring; de fleste av oss har arbeidet i flere selskaper; eksempelvis kommer vår skadedirektør fra If, adm dir fra Storebrand etc.
  Hør ikke på skringre anklager; det er trygt å være forsikringskunde i Norge. Det er ikke til å unngå at man mister enkelte på gulvet; det gjør alle selskaper; men i sum snakker vi ikke engang om en promille.

 34. Har hatt Nemi i flere år og ikke hatt noen problemer ihht skadeoppgjør. God service og hurtig oppgjør.

 35. Dette er så teit, det er ingen vits i å diskutere hvilke forsikrings selskap som er best. Heller det med mindre missfornøyde kunder i løpet av et år for eksempel.
  Absolutt alle forsikrings selskap har sine historier og sine dårlige rådgivere. For eksempel den du snakket med 🙂
  Hvorfor i all verden tok du ikke saken videre? Hvis noen ikke har villet høre på meg å prøvd å få meg til å tro dette var feilmelding av skade, så har jeg ikke gidd meg før jeg har fått det jeg har krav på og som står i vilkårene dine og mine. Hvis du har feil dekning så er det ingen andre en din egen skyld for at du ikke kiket på dekningene når du fikk kontrakten og så etter om det var fullverdi super, + eller hva det måtte være eller fullverdi. For eksempel hvis du har lekasje i taket så får du ikke dette dekt hvis du har vanlig fullverdi, du får brannskade og vannskade nedenfra og oppover men ikke oppenfra og ned, altså brann er hele huset dere skjønner hva jeg mener 😛
  Når jeg jobbet med dette prøvde jeg å forklare alt dette til kundene jeg snakked med og de jeg fikk inn, jeg prøvde og forklare det viktigste til dem slik at de skulle få det de trengte 🙂 Men neeeeida de ville ikke høre på sånn tull og jeg prøvde bare å lure dem, eller så var det slik: Hohohohoo jeg har da hatt forsikring i over 15 år! Jeg vet da hva jeg har! Jeg har en super avtale med blabla jeg! Eller så er det bare, nei, nei! Det har ikke noe å si. Jeg skal ha samme dekning for å sammenligne pris!
  Dette skjer mange ganger og at det er maaange som aldri vil høre eller bryr seg om det en forsikrings rådgiver sier og bare tenker på prisen, da brenner folk seg på det senere hvis denne prøver å hjelpe deg, og det hører du fort. Hvis du er i et møte og rådgiveren bare snakker om pris, så kommer han til og kopiere avtalen din og gi deg noe billigere, men hvis ikke så ser han gjennom den med deg for å finne ut hva du mangler av dine behov 🙂
  Problemet med forsikrings selskap kommer fra kundene og selskapet. Det er ikke bare en vei dette, svindel og for dårlig dekning og anger på dette senere for eksempel, da prøver folk med denne at forsikrings rådgiveren sa ….. 😛 I tilfeller er dette sant og noen ikke. Så slikt som dette har vi kunne holdt på lenge x) Jeg vet i henhold til rapporter og antall slike hendelser hva slags selskap som er et av de dårligste i Norge , jeg vet ikke hvorfor de er slik 😛
  Det er eika, det nye Terra ^^ Det er helt forferdelig, jeg brukte det til og med selv en periode helt til jeg fikk en skade fra en annen bil! Det tok flere måneder før de skulle liksom purre på sparebank 1 om at de skulle føre over pengene til meg siden bilen ble kondemn, jeg snakket med 5-10 stykker hver eneste gang jeg ringte inn. Til slutt ringte jeg inn til sparebank 1 selv fordi dette orket jeg ikke, ventet i 2-3 måneder.. Jada sa de, du får ekstra penger siden dette ikke var din skyld, du har pengene i løpet av i morgen 🙂 Oi! Ja har ikke Terra ringt dere og purret tideligere? Nei, vi har ikke hørt noenting fra de. Jeg snakket med terra flere ganger i uken i flere måneder og ba dem om å gjøre dette! 😛 Dette var ikke Teras penger som skulle utbetales engang! Dette var sparebank 1 og dette er hva de fikk til?! Hvis du får skade så er det forferdelig hvis du ikke har flaks med rådgivere + Maaange jeg kjenner har hatt store problemer, bestemødre ble kjørt på på ferie og terra nektet og hjelpe dem med noe for eksempel. Jeg vet ikke om et selskap med værre kundebehandling enn dette, selvfølgelig. Har du egen behandler og trives godt, hvorfor skifte da? Er jo kjempebillige også de ^^ Men ikke noe for meg ihvertfall med den behandlingen på en stor % av kundene 😛
  Alt med forsikring er som regel om og men, har tryg nå og er super fornøyd. Har hatt skader og det er bare å suse inn på verkstedet og fikse og få ubegrensett med leiebil ^^ Mye bedre det xP

 36. Ollie: Jeg gikk ikke videre fordi entrepenøren valgte å bygge opp badet på nytt uten kostnad. Bortsett fra noe snekkerarbeid jeg var nødt til å betale på nytt.

 37. Ollie… Ubegrenset leiebil i tryg? Du burde kanskje ta deg tid til å lese vilkårene, istedet for å sitte der å tro du er smart 😉

 38. Tryg er der værste selskapet jeg har hatt. Ble rævkjørt en gang og verkstedet måtte krangle med tskstmann om hva slags nye drler de skulle kjøpe. Gsng to ble kjelleren min oversvømmet pga kommunen sitt overvanns nett var tett. Måtte betale 10.000 i egenandel selv om det ble påvist regress fra kommunen. Tok ett år før disse kr ble tilbakeført meg. Aldri mer tryg

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.