Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Betale for en smakeprøve?

Rett før jeg skal finne senga skal jeg bare sjekke VG litt raskt, så leser jeg dette. Det vekker avsmak, avsky. Jeg blir forbanna og irritert.

Hvor vanskelig er det å forstå at et tiltak, eller forslag som står i denne artikelen ikke akkurat skaper noe mer goodwill fra forbrukere. Dette vil i mine øyne øke argumentet for kopiering / nedlasting av musikk.

Plateselskapenes egentlige problem er stort og de vet ikke hvordan de skal takle det. Mye musikk distribueres over Internett i dag. Det er teknologien og tilgjengeligheten som gjør dette mulig og ikke minst enkelt.

Problemet er at plateselskapene ikke utnytter den tilgjengelige teknologien kjapt nok eller på en bra måte. De henger ikke med, de lever ikke i nåtid. Så enkelt er det. Hvorfor er det kun iTunes Store som er nære det jeg ønsker av en platesjappe på nett? Apple fjernet nylig DRM fra sitt utbud og skrudde opp kvaliteten på filene et hakk.

Hvorfor er det ingen som kan gjøre det enda bedre?

Streame musikk fra nettet fra en eller annen tjeneste som leverer laber kvalitet? Nei takk. Tilby meg filer i 320kbps MP3 eller Lossless så kan jeg begynne å tenke på å dra fram VISA kortet. Jeg vil ikke være avhengig av nett-tilgang for å høre på musikk!

Hvorfor konstant jobbe MOT de som laster ned musikk? Jeg tror de må prøve å lande på jorden å tilby oss noe vi vil ha. Hvis ikke vil vi bare stange mot hverandre i evigheter.

Til slutt, jeg fant en artikkel som handlet om en person i Australia. Personen vant idol der nede men fikk ikke så mye royalties for å si det sånn… Jeg vet ikke helt om dette er sant men det er ikke så vanskelig å tro på. Du kan lese artikkelen selv her.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


4 kommentarer om “Betale for en smakeprøve?”

  1. Helt enig, men sjekk *BORT*. Der kan du som norskboende handle 320 kbit/s MP3 til akseptable priser. Har lagt igjen mer penger der det siste året enn jeg har brukt på musikk totalt i de 7-8 foregående årene.

  2. @ Agamemnon

    Captain Sheridan I presume ?

    Som vanlig så handler alt om penger, de skal jo betale sine kontorbyggninger , lønn osv til sine ansatte.
    Artisten får som kjent lite men det koster å drive slike store plateselskaper. De har helst store bygg i sentrale gater i storbyer hvor det koster mye.

    Klart de vil ikke gi opp sitt gode liv , men en dag blir de nødt.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.