Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Da er vi tilknyttet sivilisasjonen igjen

Vi har flyttet til vår nye bolig. Det tok vel en ukes tid før vi fikk tilgang til Internett og TV. Å være uten Internett var ikke det store savnet, vi har nok å henge fingrene i med oppussing, tre barn, utpakking, besøkende og så videre.

Vår gamle leilighet ble overtatt av de nye eierne i går. Håper på å få oppgjøret så fort som mulig slik at lånet slettes. Leste nemlig noe i kontrakten om at megleren har opptil 14 dager å betale ut oppgjøret? Synes det høres merkelig ut. Kanskje det er gevinsten da, lånet må vel slettes med en gang synes jeg.

Det ordner seg vel.

Gevinsten ble ikke ekstremt stor etter at megleren skal ha sitt. Mye vil uansett bli brukt på resten av oppussingen av badet. Det som gjenstår vil bli satt på bufferkontoen. Akkurat hvor mye det blir vet vi ikke enda.

Badene ble iallfall kjempefine! Vi har hatt skikkelig flaks med folkene som har utført arbeidet. Jeg har faktisk ingenting å klage på så langt. Jeg har fulgt med under hele prosessen og kan se at de gjør et  skikkelig godt arbeid. Vi får også alt dokumentert skikkelig slik at vi kan bevise at arbeidet er fulgt Norske våtroms regler.

Fond

Har egentlig ikke fulgt med veldig mye siden i slutten av Mai, men observerer at børsen går nedover. Noe lignende skjedde første gangen jeg skulle starte med sparing i fond. Nå blir jeg nesten enda mer oppgiret. Det klør i fondkjøpefingeren men jeg må beholde pengene. Trenger de til andre ting nå.

Ellers så er ferien min snart over, jeg må komme meg på jobb for å hvile meg opp etter alt som har skjedd hjemme. 🙂


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2 kommentarer om “Da er vi tilknyttet sivilisasjonen igjen”

  1. Heisann!

    Første gang jeg er innom deg (fant deg via Glabladet). Rart jeg ikke har vært her før egentlig, for her var det mye spennende lesestoff. Kommer til å fortsette å følge deg. 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.