Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Da var det motorproblemer

Det skjedde da vi var på vei til en plass vi skulle være i dag. Det er ikke så ekstremt langt unna men vi må kjøre dit. Først synes jeg bilen oppfører seg litt merkelig, men det var ikke noe ekstremt så jeg tenkte ikke så mye mer på det. Den bråkte bare litt når vi kjørte over fartshumper…

Etterhvert som vi kom ut på hovedveien begynte jeg å kjenne en sterk brent lukt, eller eksoslukt. Siden bilen foran spydde ut ganske mye avgasser trodde vi det var noe med den bilen, så vi slo på resirkulering av luft. Nå nærmet vi oss nesten destinasjonen og lukta ble bare verre, vi kom frem og jeg kunne først nå se at det ryker fra panseret på min kjære BMW. Måtte bare stoppe motoren og springe dit vi skulle da vi var litt forsinket.

Når vi kom ut igjen var det bare å åpne panseret for å prøve å finne ut hva som kunne ha lagd så mye røyk!. Tydeligvis har det lekt ut en del olje, som har havnet på en eller annen varm del i motoren for å så skapt masse røyk.

Når bilen ikke klarer å holde på oljen skal man stoppe motoren tvert, kjører jeg lenger med den kan det godt bli en ekstremt dyr affære hvis noe går i stykker.

Da var det bare å bestille berging av bilen, den er kjørt til et verksted så vi får vel se hva de kan fortelle meg i morgen, men jeg har en følelse av at det kan bli dyrt ….

Ser også at jeg har glemt å oppdatere fondstatus, det er nå gjort.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.