Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


De 10 mest leste sider på Formuebygging

Man skal ikke bruke all tid til å sjekke statistikk men, jeg var nysgjerrig på type innhold besøkende til Formuebygging besøkte mest under en 10 Nov 2010 – 10 Sep 2011 En smule overrasket ble jeg og her kommer topplisten:

1. Formuebygging

Framsiden var den mest besøkte siden og havnet på førsteplass. En fremside med sammendrag av 10 innlegg virker som en god og oversiktlig måte å navigere rundt omkring på Formuebygging.

2. Anbefaler IKKE Nemi Forsikring

Dette innlegget ble skrevet i ren frustrasjon over måten jeg ble behandlet på når jeg tok kontakt med forsikringsselskapet. Nemi forsikring har forsåvidt sikkert rett i sin sak men, måten de dumforklarer deg over telefon hvis du skulle ha feil er ganske ufin og det liker jeg ikke. Prøv å søk på nemi forsikring i Google så skal du få se noe morsomt.

3. Personlig Budsjett – Last ned

Dette er en side hvor jeg har lagt ut budsjettmalen vi bruker. Det finnes en versjon for iWork (Mac) og for Excel.

4. Om Formuebygging

Mange besøkende er også nysgjerrig på hva dette er for type nettsted. Denne siden prøver å forklare meningen med nettstedet og litt om historien bak.

5. Årsavgift bil, velkommen skal du være!

Dette innlegget skrev jeg når vi fikk regning på årsavgiften. Mange på jobb og bekjente stønnet og klaget over denne tretusenlappen som måtte ut. Dette ble nesten et skryteinnlegg på hvordan vi gjør det. Appåtil kommer det en del besøk fra Google til dette innlegget på søkeordet «årsavgift bil». Derfor tenkte jeg å skrive ut tallene slik at folk slipper å lete alt for mye.

6. Min ekstra inntekt er penger fra Internett

Skrevet i 2009 og det handler om oppstarten av mitt andre nettsted som nå gir meg over 1 000 kroner ekstra i måneden i ekstra inntekt.

7. Slik får du innvilget boliglån

Jeg har opplevd det som enkelt å få innvilget boliglån. Selv uten å ha en ekstrem-inntekt. Ha oversikt over økonomien din og finn ut på egen hånd hvor mye du kan låne. I dette innlegget kan du lese hva jeg tror er noen avgjørende punkt i søknadsprosessen.

8. Tjen Penger på Ditt Nettsted

Denne kategorien er opprettet for artikkelserien. Her er alle innlegg i denne serien samlet. Det kommer kanskje fler deler etterhvert.

9. Tjen Penger på Ditt Nettsted – Skaffe Trafikk (Del 4)

Dette er altså en artikkel i serien nevnt oven. Denne handler om ulike måter man kan skaffe trafikk til sitt nettsted.

10. Sparing i aksjefond, IKKE selg ved nedgang

En liten statusoppdatering på hvordan mine fond så ut des 2010, dette stemmer ikke helt i dag.

Jeg likte godt at framsiden var såpass godt besøkt. At nemi forsikring skulle havne på andreplass var også spennende. Jeg lurer på hvor mange kunder som ikke har valgt nemi grunnet innlegget mitt?

Det ser også ut til at artikkelserien går ganske bra noe som er flott!


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


3 kommentarer om “De 10 mest leste sider på Formuebygging”

  1. At «Tjen penger på ditt nettsted» kaprer to av topp 10-plassene, i tillegg til «Min ekstrainntekt er penger fra internett», gir en indikasjon på at leserne er opptatt av hva som skal til for å lykkes på nett :=)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.