Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Den intense hverdagen

Her i heimen til Formuebyggeren er det mye som skjer om dagen. Helt siden sommerferien har vi hatt diverse prosjekter privat og på arbeid. Det har vært mye reising, sene møter, overtid og farting hit og dit. Når jeg har hatt litt tid til overs fra alt andre har den blitt brukt på musikkproduksjon.

I tillegg til dette driver vi med alle nordmenns favoritthobby(?), oppussing. Da vi liker å gjøre mesteparten av dette selv (egentlig ikke, men det er billigere) så går det en hel del mye tid her også. Vi er ikke de som maler om stuen et par gang i året, når vi gjør noe så er det av nødvendighet.

Når det gjelder investeringer er det som det bruker å være. Jeg har ikke kjøpt noe fond denne måneden da jeg har noen usikre utgiftsposter. Det blir å vente til lønn for november er på konto og alle julegaver (til barn) er kjøpt inn. Vi må også ha elektriker som skal gå over stuen slik at den blir i forskriftsmessig stand. Slike ting koster penger.

Når det gjelder krypto er jeg fortsatt inne i 0xBTC og Bitcoin. Her kommer jeg til å kjøpe mer. For hvor mye og når er usikkert enda. Jeg kan opplyse om at det blir publisert en artikkel om 0xBTC på ccn.com i nær framtid. Dette er et nettsted som har over 200 000 unike krypto interesserte brukere hver dag. Det kan jo hende at en slik artikkel vil påvirke prisen, men det er vanskelig å forutsi noe.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.