Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Det bare ramler penger inn!

Jeg har en helt normal 08 – 16 jobb som jeg stortrives i. Min inntekt kommer i hovedsak fra denne jobben. Jeg er så heldig å ha en jobb som gjør at jeg kan stå opp hver morgen og nesten glede meg til å dra dit. Jeg føler ikke det er bortkastet tid, jobben gir meg noe tilbake og det er ikke bare snakk om pengene.

Samtidig som dette har jeg andre prosjekt gående, to nettsteder. Det ene som du er på nå: Formuebygging. Her får jeg inntekter i stor grad fra privat annonsering i dag. Det er ikke like enkelt å få inn penger på denne annonseringsmåten sammenlignet med for eksempel Google Adsense, der du slenger opp en kode så er du ferdig. Likevel tror jeg privat annonsering er veien å gå. Det er litt mer jobb men betaler desto bedre. Dessuten har man også mye større kontroll på hvilke annonsører man slipper inn på sitt nettsted.

Det andre nettstedet jeg driver har sin inntekt fra Adsense og Amazon. Hvis jeg legger sammen inntekten fra Formuebygging og det andre nettstedet nærmer det seg nå over 2 000 kroner ekstra i måneden. Ok det kanskje ikke ramler penger inn men, …det er en helt ok ekstra inntekt spør du meg!

Adsense hittil

Sjekker fra Amazon

Inntjening Amazon hittil sep 2011

Bare å kjøre på?

Jeg har ingen planer om å starte opp noe nytt, det har jeg rett å slett ikke tid til. Selv om det er fristende noen ganger. Det er mye jeg ønsker å gjøre på dagene, ikke minst være sammen med ungene. Når de har sovnet liker jeg også å spille en del dataspill. Vet du litt om denne bransjen vet du også at det er en hel del gode spill på vei ut nå. Jeg kjører for tiden gjennom Deus Ex.

Det er ikke noe stress, jeg  ikke ha denne ekstra inntekten. Det er uansett en skikkelig pen bonus som hjelper oss å betale ned bilen kjappere! Noe jeg er utrolig glad for. Takk for at du leser formuebygging!

🙂


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


7 kommentarer om “Det bare ramler penger inn!”

 1. Morsomt å følge bloggen din og utviklingen videre. Blir selv inspirert til å lage noe.
  Hvilken side er det du har inntektene på adsense og amazon?

 2. Bra å lese at dette går sin gang og gir slike resultater. Det ser ut som du har satt opp et bra system for annonsering på denne bloggen.

 3. Heisann!

  Fint at du tjener penger Formuebygging! Slik jeg ser det er det mer langsiktig å satse på at bedrifter kjøper annonser på nettsiden din. Google kan fort finne på å¨stenge kontoen din, og da står du der uten inntekt!

 4. Hvorfor kan du ikke røpe hva den andre siden din heter?
  Vil du ikke drive reklame? Har du noe å skjule?

 5. 1. Fordi jeg er anonym på Formuebygging (bretter ut om økonomi osv). Jeg er ikke anonym på det andre nettstedet.

  2. Formuebygging og det andre nettstedet har ingenting med hverandre å gjøre med tanke på tema og innhold. Ser ikke noe grunn i å reklamere / linke mellom heller.

  3. Ingenting å skjule heller, hvis man virkelig gidder kan man sikkert finne ut det meste om meg, om man ønsker det.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.