Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Det skjer så mye på samme gang

Er ofte veldig sliten etter jeg kommer hjem fra jobb, vet ikke helt hvorfor fordi jeg har ikke så ekstremt mye å gjøre for tiden. Men på hjemmeplan skjer det veldig mye for tiden. Det er sykdommer, noen mennesker jeg kjenner har det ikke så bra. Jeg bekymrer meg for noen andre nærstående av diverse grunner. Vi har diverse problem i boligen for å nevne noe. Prøver å holde meg ovenpå og ikke sutre og klage og syte hele dagene og det går stort sett greit men, noen ganger er det vanskelig.

Bruker å tenke på at vi bor i Norge og har det veldig bra her. Setter stor pris på at jeg ble født her, når jeg ser hvordan det er i andre land. Da blir plutselig våre problem ikke så store lenger, da vi har tak over hodet, mat i kjøleskapet, friske unger, jobber og ja, ting er egentlig veldig bra! 🙂

Jeg tenker veldig mye på hvordan jeg skal drive dette nettstedet videre. Jeg skal gjøre ferdig artikkelserien: Tjen penger på ditt nettsted. Etter dette vet jeg ikke helt. Føler at jeg ikke er kvalifisert til å gi økonomiske råd heller når jeg ikke følger de selv en gang. Da er det mye bedre å lese bloggen Pengeblogg. Der kan man lese mye nyttig!

Vil også samtidig nevne et nystartet forum som heter BareBlogg. Det er en side der du som nystartet blogger kan få hjelp med diverse ting du lurer på i forbindelse med blogging. Anbefaler deg å ta en titt, det er hyggelige mennesker der!

Formuebygging kommer ikke til å forsvinne, bli lagt død. Jeg er bare litt usikker hvilken vei jeg skal ta dette nettstedet! God helg 😉


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


8 kommentarer om “Det skjer så mye på samme gang”

 1. Hei,

  Jeg ser at de som kommenterer gjerne er «kjente» som kommer igjen (jeg er ikke en av disse). Og ser også at du har fått noe kritikk fordi du ikke alltid klarer å følge dine egne råd, som du selv nevner.

  Jeg for min del setter pris på at du skriver om økonomi, og ikke nødvendigvis bare når det går bra. Man kan si hva man vil, og mene hva man vil. Men saken er at livet ofte kommer i veien for alle planer man legger. Det gir bloggen din et mer realistisk preg.

  Så fortsett akkuratt som du har gjort til nå… Jeg kommer ihvertfall til å fortsette å lese 🙂

 2. Takk for at du skryter av bloggen min 🙂

  Selv har jeg et ganske avslappet forhold til min egen blogg. Legger ikke noe press på meg selv om å skrive noe med faste mellomrom, og har egentlig ikke noen store langsiktige planer for den. Tar ett innlegg av gangen.

 3. Jeg liker godt bloggen din. At du ikke klarer å leve som du lærer er jo sånn livet er. Lett i teorien, helt annerledes når du lever det.

 4. Du er ikke alene Formuebyggeren! Vi har alle slike perioder og jeg er selv inne i en nå. Mye sykdom og sliter med å henge helt med i alt jeg bør henge med i, særlig da utdanningen som igjen fører til stress som igjen fører til mer sykdom. En ond liten sirkel. Vi har alle våre problemer, men som du sier, ser man det i et større perspektiv så er det som oftest bare noen små humper å regne. Jeg tror noe av det som har gjort at dere og kanskje har blogger som har vart en stund er at vi tar den tiden vi trenger. Hittil ser det jo ut som bloggen din har vært formet etter hvert innlegg du skriver og de situasjonene du befinner deg i. Det har jo vært veldig populært og ser ikke noen grunn til at du ikke skal fortsette med dette. Bare gjør det du føler for, når du føler for det så blir det bra 😉

 5. Formuebygging,

  Du trenger ikke å være usikker på hvilken vei du skal ta dette nettstedet, det er bare å fortsette som før, slik også andre nevner her. Nå vet jeg ikke noe om besøksstatistikken din, men på generelt grunnlag tror jeg folk flest liker å lese det vanlige folk har på hjertet. Det er nok også derfor blogger har tatt av og er populært blant mange lesere. Flere synes faktisk det er vel så interessant å lese vanlige blogger som de etablerte nettavisene. Det er nok også dette de store mediehusene har oppdaget og derfor følger bloggene tett. VG har f.eks. tatt tak i dette og løfter hver dag frem vanlige blogger på førstesiden av vg.no (nederst på nettsiden).
  Jeg tror blogger vil ha mer og mer å si i fremtiden.

 6. Helt enig med at blogger vil ha større betydning i fremtiden. Det finnes en metningsgrense på hvor mye, unnskyld men jeg må si det: BS man orker å lese i de store avisene etterhvert.

  Så at du også lurte på besøksstatistikk, det varierer en del men ligger på ca 6 – 700 sidevisninger og 200 unike besøkende per dag.

 7. Hei Formuebygging,

  Det du skriver er noe alle føler i større eller mindre grad.

  Når det gjelder bloggen din er den bare helt super;)

  Jeg driver for tiden å leser 80/20, som i korte trekk går ut på å forklare at i alle situasjoner vil det være slik at;

  20% generer 80% resulatene (litt metaforisk)

  Hva er poenget med å nevne det her? Du kan analysere følgende;

  1. Finn de 20% av innleggende dine som gjør at du trives 80% med bloggen din. I ditt tilfelle vil jeg anta at trivsel er en viktig parameter. Er inntekt viktigst kan bruke samme metode for inntekter etc.

  Kombinert med punkt 2 under burde være en grei pekepinn hvilken vei du bør ta.

  2. Finn de 20% av innleggene som generer 80% av trafikken. Her er det kanskje ikke trafikken i seg selv er målet, men det måler hva folk vil lese.

  Sist men ikke minst, så høres det ut som du burde analysert hvilke 20% i livet ditt som skaper 80% tilfredshet.;)

  Det er alltid en ubalanse mellom input og output…Alltid…

  Så vil jeg gjerne benytte denne posten til å si tusen takk for at du tok deg bryet med å nevne Forumet BareBlogg.no – Takk.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.