Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Ekstra Inntekt i 2011: 19 616 NOK

Ekstra Inntekt 2011
Ekstra Inntekt 2011

1 666 kroner netto i måneden har jeg hatt i ekstra inntekt i løpet av 2011. Dette er inntekt fra Formuebygging og mitt andre nettsted. Et tall jeg er veldig fornøyd med med tanke på at det ikke var så lenge at jeg så det kom noen småmynt på en google adsense konto og så dette beløpet? Det er ikke en sum man kan leve på, iallfall ikke her til lands. Uansett så er det veldig kjekt å kunne få tilbake noen kroner på sin hobby! 🙂

Inntekten kommer stort sett fra Google Adsense, Amazon og salg av annonser her på Formuebygging. Inntekten fra Adsense og Amazon kommer fra mitt andre nettsted.

Det var aldri noen plan å tjene penger på Formuebygging men, får jeg muligheten så tar jeg den selvsagt. Du kanskje merker at det er noen sponsede innlegg? Det kommer fler av disse fremover. Det står en notis øverst i innlegget om at det er sponset men, det er skrevet av meg og det er i grunn et vanlig innlegg men med en liten vinkling mot nettstedet annonsøren ønsker å få oppmerksomhet for. Bortsett fra det skal innlegget være helt vanlig, jeg tror du legger merke til det selv også. Det som er morsomt er at inspirasjonen kan komme dalende ned når man får servert et tema å skrive om! Slik blir det med det neste innlegget.

Ekstra Inntekt 2012

Det er ikke satt noe mål her, en stor grunn er at trafikken på mitt andre nettsted stupte og jeg må jobbe litt for å få den tilbake til normalt nivå. Her har jeg lagt en plan om at jeg skal gjøre noe med nettstedet iallfall en gang i uken. Det vil si skrive en ny artikkel. Rense opp i gammelt ræl. Ikke gjøre alt på en gang men, gjøre litt ofte. Det er en bra oppskrift!


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


8 kommentarer om “Ekstra Inntekt i 2011: 19 616 NOK”

 1. Lykke til videre i 2012, dette gir meg også inspirasjon, selom mine innteker er ett siffer mindre i mnd.. men håper å komme dit 🙂

 2. Anstendig sum det der.
  En fin ekstrainntekt som gir et solid overskudd i forhold til de årlige kostnadene.

 3. Stor del av dette kommer fra Google Adsense dog, der vil det nok ikke komme mange tusenlapper fra i 2012 tror jeg. Kommer an på om Google ombestemmer seg å liker det andre nettstedet jeg har eller ikke.

 4. Grei sum det der, vil jeg tro? Har selv ikke peiling på hverken adsense eller noe relatert til å tjene penger på nett. Vel, et par spørreundersøkelser i ny og ne men det blir det ikke store pengene av. Mest for morro skyld.

  Av nysgjerringhet, hva heter det andre nettstedet ditt? Ellers takk for en kjekk side her på formuebygging. Er innom støtt og stadig 🙂

 5. ogellers: Jeg klager ikke! Med tanke på at jeg har en 8-16 jobb i tillegg. Det andre nettstedet er på engelsk og er innenfor nisjen teknologi / gadgets. Er ikke anonym der så vil helst ikke komme ut med direkte link dessverre.

 6. Aha. Men det forstår jeg godt når du sier det på den måten. Anyways, keep up the good work her på formyebygging. Alltid spennende å lese om andres løsninger i forhold til privatøkonomi

 7. All ekstra inntekt utover vanlig inntekt skal føres opp i selvangivelsen. Så er det opp til Skatteetaten å bestemme hva som skjer videre.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.