Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Første avdrag på billån betalt!

Da er første avdraget på billånet betalt. Jeg trodde ikke vi skulle ha billån fler ganger men, det ble slik likevel. Vi har hatt kjerra i en måneds tid nå og er rimelig fornøyd. Gjerrig på drivstoff noe som er veldig velkommen i disse tider da drivstoff begynner å koste litt. Den har masse plass. Ta med barna i bilen er som en lek. Tre barneseter i bredden nemas problemas! Det er faktisk litt duppedingser i bilen også slik at geeken i meg får roet seg litt. Nå har vi også kun en bil, jeg synes vi skal kunne klare oss med det. Vi har hatt tilgang til to biler tidligere og det har noen ganger vært greit men ikke supernødvendig.

Observerer også ramaskrik når det gjelder prisen på drivstoff for tiden. Forstår godt at det ikke er kjekt å betale mye mer for noe som er veldig nødvendig for mange. Når det er sagt har jeg lest en plass at vi som bor i Norge ikke bruker så ekstremt mange % av inntekten vår på drivstoff. Vi har altså ingen grunn til å klage sammenlignet med andre land som bruker mange mer % av sin inntekt på dette, selv om det for oss kan se ut som at bensinen er billigere der. Som du ser har jeg ikke konkrete tall å gå på men, jeg tror det var en av våre store aviser som skrev dette.

Vi får vel håpe at oljeselskapene kommer med teknologi som kan gjøre oljen overflødig og vi kan kjøre uten å forurense miljøet. Det er nok et håp som er vanskelig å innfri da oljeselskapene vil tjene penger på sitt sorte gull. Begynner kanskje å nærme meg konspirasjonstanker her men, man tenker jo sitt. Kjør miljøvennlig! roper dem … ja, greit. Gi meg en måte å kjøre miljøvennlig på uten å måtte stoppe å lade hver 10 mil … Sorry, nå kom jeg litt bort fra emnet. 🙂

Ellers er det litt flytende når det er snakk om økonomien for tiden. Vi har kontroll på regninger og slikt men ettersom vi er i permisjon for tiden har vi litt redusert inntekt. Ser for meg at vi ikke kan planlegge økonomien skikkelig før alle barna er i barnehage og vi er i full jobb igjen.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


4 kommentarer om “Første avdrag på billån betalt!”

  1. Eller de kan gjøre kollektiv transport billigere og ikke minst bedre. De dagene jeg begynner på jobb kl 0730 så øker reisetida mi med en time. I tillegg så arbeider jeg i et industriområde, og da er fortau og overganger to fremmed ord. Jeg er mer glad i livet mitt her og nå en litt mer uskkre miljøkonskvenser. Men blir kollektiv transport billigere så kan skal du ikke se bort i fra at jeg leker litt med lastebilene i veien.

  2. Helt enig i at kollektiv transport bør være billig, særlig i og rundt de store byene. Men samtidig bør man utvikle biler som er miljøvennlige. I mange tilfeller er det jo veldig mye mer praktisk å bruke bil enn å sette seg på en buss. Jeg bor utenfor Trondheim og bruker buss til og fra jobb hver dag. Men når jeg skal handle mye eller på tur i marka, er det et must å ha bil.

  3. El-biler har jo fått en «ny vår», og som el-bilist får man jo en rekke fordeler som er besparende både økonomisk og miljømessig. Men, el-biler koster jo penger de også..

  4. Elbiler er kjempemessig spør du meg men, de er ikke praktiske og har alt for lav kjørelengde før man må lade opp. Batteriteknologien må bli mye bedre før disse bilene seriøst kan vurderes som noe annet enn en liten snerten bybil…

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.