Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Ferietider og andre prioriteringer

Så lenge jeg er i arbeid har jeg bestemt at noen av mine hobbyprosjekt må legges i dvale en stund. I dette tilfelle blir det å ta bilder for stock fotobyråer. Konkurransen er alt for hard for at jeg skal gidde å legge ned timesvis av arbeid i det. Betalingen er også laber med tanke på tiden jeg har lagt ned i det. Tiden kan heller brukes til noe mer fornuftig.

Jeg slutter ikke med foto, men det vil kun bli for min egen del og jeg vil ikke forsøke å tjene penger på det. Det betyr slutte å sjekke inntjeningsstatuser på stock byråer, slutte å tenke på om dette bildet kan være salgbart. Slutte med tagging og opplasting av bilder til slike byråer. Det er ganske tidkrevende.

Problemet er at jeg har lyst til å gjøre alt og jeg har ikke forstått at tiden ikke strekker til.

Derfor nedprioriterer jeg noe, og prioriterer opp f.eks musikk. Det er mye mer morsomt og givende og strengt tatt er det nok å fokusere på en enkelt ting.

Når det gjelder ekstra inntekt fra nett er det mine nettsted som gir mesteparten av dette for tiden. Formuebygging gir litt med diverse annonsesalg og lenker. I tillegg affiliateinntekter fra et annet jeg driver.

Det betyr at fra nå av er det kun musikk som kommer i første rekke (hvis vi ser bort fra familie), og deretter oppdateringer av mine nettsted. Noe mer enn det er ikke mulig.

2017 – status juni: blir forsinket

Det er snart ferietider og aktiviteten blir lavere. Det er såpass mye usikkerheter i forhold til skatt og hvor mye penger vi kommer til å bruke i ferien så jeg kommer til å utsette denne statusen til etter at vi er ferdig med hovedferien. Vi skal, som vanlig kjøre rundt omkring i Norge og Sverige. Bland annet besøke venner og familie.

En sidenotis: De siste to ukene har jeg også holdt på med «mining» av kryptovaluta. Dette har nå generert ca 3000kr med dagens kurs. Jeg må komme tilbake med et innlegg om dette etterhvert, men foreløpig ser det ut som at det går godt i pluss etter strømkost.

Ønsker alle lesere en fin sommer. I’ll be back. 😎


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2 kommentarer om “Ferietider og andre prioriteringer”

  1. Du er ikke alene om å ville gjøre alt. Når motivasjonen er på topp for å starte med noe nytt er det vanskelig å innse at tiden ikke kommer til å strekke til 🙂 Men er helt enig, bedre å ha full fokus på færre ting. Får mer igjen for det.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.