Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Flytter Bitcoin ut fra BlockFI

Ser jeg på intervjuer av gründerne til BlockFI: Zac Prince, Flori Marquez mfl har jeg ingen problemer med å tro på det de sier og intensjonene. Jeg har hørt, og sett på ganske mange av de. Problemet er at de kan ikke kontrollere USAs regjering med sine delstater. Det er her risikoen kjennes mest prekær for min del. Samtidig sender de ut e-post om at det som pågår nå er under kontroll og du kan fortsatt logge inn!

Joda, det skulle bare mangle tenker jeg, som sikkert mange andre.

Ettersom vi har økt gjeldsbelastningen (Portefølje opp til 823.178,- i september og gjeld er økt), kjenner jeg at det er tryggere å ha disse midlene et sted hvor jeg har mer kontroll over de selv.

Samtidig kan man vel argumentere med at både Coinbase, Kraken og BlockFI trolig har bedre sikkerhet enn det jeg har, egentlig. Men da overlater du kontrollen til de, du må stole på de. Litt av poenget til krypto er at man ikke skal ha en slik sentral aktør. Jeg skjønner at de må eksistere for å kunne veksle over i FIAT.

Sånn er det med den saken. Jeg har ikke noe annet negativt å si om BlockFI. Det har fungert knirkefritt, renteutbetalingene har kommet på sekundet hver måned. Overføringer har gått helt fint. Jeg har også vår bilsparing i ETH fortsatt stående på BlockFI, men det blir solgt snart.

DYOR som man sier, kjenn din risiko. Ikke sikkert at jeg trenger å være så paranoid, men det er snakk om over 200 000 kr og nå sover jeg litt bedre på natta.

 


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.