Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Fondoppdatering

Da har det blitt kjøpt litt mer fonder. Markedet svinger ganske mye nå noe jeg synes er spennende iallfall. Jeg får flere fondsandeler for mine penger nå.

I dag er min anskaffelsesverdi på 7 000 kr men markedsverdien ligger på 6 339. Ned med 660 kroner altså. Jeg er ikke urolig, denne sparingen er langsiktig så det vil nok rette på seg om noen år.

Jeg har satt et mål på 15 000 dette året, det er ikke så grusomt mange måneder igjen. Hvis jeg fortsetter i samme takt vil jeg ha spart opp 11 000, det mangler altså 4 000 kroner jeg må finne en eller annen plass for å nå mitt mål.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


3 kommentarer om “Fondoppdatering”

  1. Du har ju et halvt år igjen, så heja,heja! Og forhåpningsvis vil vel markedet for fonder forbedre seg etterhvert.

  2. grön: Jeg satser selvfølgelig på at jeg skal nå målet! Og man skal sette et mål som er realistisk men som kanskje krever litt for at du skal nå det.

    Markedet svinger en del ja, det er jo det som er spennende 🙂

  3. Ja, det er nok viktig med mål. Har selv lagd meg en halvtårsplan for å se om jeg lagt meg på et riktig nivå.Det er avhengig av hvordan det går med rentene.Vårt boliglån er oppe i 7,o %.Nivået på rentene vil påvirke hvor mye vi greier å spare ellers. Søker etter noen gode fonder å spare i, får vel sjekke litt.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.