Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


For mange baller i luften

Litt av problemet mitt er at jeg har lyst til å gjøre alt. Viljen er der, men døgnet har som vi alle vet bare 24 timer til rådighet. På disse 24 timene skal jeg rekke å sove, jobbe hos min arbeidsgiver. Følge opp barna og ta vare på kone og hjem. Den tid som er til overs brukes altså da på musikkproduksjon, foto og litt blogging.

Det har gått greit nok, men det er vanskelig å vite hva jeg skal fokusere på.

Nå bruker jeg mye tid på å bygge opp det jeg driver med innen musikk og derfor har jeg nedprioritert foto noe da jeg ikke rekker over alt.

Så ser jeg at i natt har et bilde blitt solgt for $50. (det er mye, vanligvis er det ca $1 og mange nedlastinger istedenfor). Hva betyr dette da? Jo det betyr at det jeg driver med kan potensielt bli en ganske grei bi-inntektskilde. Hva trengs for å få dette til å rulle fortere? Tid, noe jeg ikke har for mye av.

Nøkkelordet her er tålmodighet hvis en skal drive med slikt.

Eller som jeg sa til kona litt spøkefult her om dagen: «håper» vi får fyken på allmøtet, så kanskje jeg får et spark i baken til å starte opp noe selv. Det ble det ikke noe av heldigvis. Dessuten er det ikke politisk korrekt av meg å ønske det med tanke på de som går rundt arbeidsledig i dag og at jeg har en jobb jeg stortrives i.

Hvis man skal bygge opp noe er det viktig å være sta og ikke gi seg. Bygg opp sten for sten så kan det bli til noe og ikke hør på negative mennesker.

Det andre nettstedet jeg egentlig ikke brydde meg noe om har også dradd inn 1250kr på to uker. Det ligger også noen kroner hos Google, mange bekker.

Når det gjelder forbruk må jeg skjerpe meg. Det har blitt kjøpt litt vel mye i det siste og strengt tatt trenger jeg ikke alt. Her kan jeg alltids bli mye bedre, men jeg kommer nok aldri bli helt kurert.

Dette innlegget ble litt rotete, men noen ganger får det bli sånn. 🙂


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


8 kommentarer om “For mange baller i luften”

  1. Warren Buffet skal ha sagt at «The difference between successful people and very successful people is that very successful people say no to almost everything». Noe å tenke på. Man er nødt til å si nei til mye for å kunne si ja til de få tingene som betyr mest. Kjenner meg for øvrig veldig igjen i at jeg gjerne vil få gjort mer enn det tiden tillater.

  2. Det er en ganske fin måte å tjene penger på gjennom internett.

    Man kan skrive om ting man liker, og man kan lage informasjonsstoff som andre vil lese. Man kan jobbe når som helst og hvor som helst, i tillegg til at man lærer en god del innenfor informasjonsteknologi. Samtidig er det selvsagt OK at man har muligheten til å tjene gode penger på den tiden man legger ned på en nettside eller blogg. Det er jo en god del som gjør dette og får gode resultater, alt fra rosablogger til virale nettsider. Hva tror dere f.eks. en side som viralomania kan ha som årsinntekt anslagsvis?

  3. Ja det er fint å tjene noen kroner via nett.

    Hvor mye enkelte nettsted tjener blir veldig vanskelig å anslå. Det varierer veldig mye, men besøkstall har gjerne en del å si. Ut fra min erfaring iallfall.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.