Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Fullstendig krise, alt er ned! What to do?

Jeg har for tiden negativ avkastning på mine fond. Kryptovaluta er også «ned», men strengt tatt ikke da jeg kjøpte en del i fjor sommer som fortsatt er i en solid pluss.

Både fondssparing og investeringer i krypto er gjort med langsiktig tidshorisont og selv om slike svingninger er mindre hyggelig er det ikke noe som påvirker mitt daglige humør eller nattesøvn. I desember 2017 var min kryptobeholdning på nesten 130k og i dette sekund er den på ca 62k. Etter at jeg gjorde følgende: Jeg kjøper kryptovaluta for 190 000 kr. og når fortjenesten begynte å nærme seg 100k solgte jeg. Innskuddet (190k) ble plassert i indeksfond igjen. Det jeg har i krypto nå er gevinsten som sto igjen og noen innkjøp gjort i perioden etter det.

Det er litt av grunnen til at jeg forholder meg rolig og benytter heller muligheten til å kjøpe litt mer. Når det gjelder krypto handler jeg for penger jeg kan tape.

Hva gjør du i slike tilfeller, selger du deg ut eller sitter du stødig? Har du noen spennende strategi å dele?


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


4 kommentarer om “Fullstendig krise, alt er ned! What to do?”

  1. Fornuftig 🙂 Jeg selger ut kortsiktige trades når trenden snur (som nå), men fortsetter å kjøpe fond jevnt og trutt (Og sper gjerne på litt ekstra når det faller mye). Sover veldig godt 🙂

  2. Hei Aksjebloggeren, long time no see!

    Har tenkt tanken å selge meg ut når trenden snur opp, men har ikke gjort det. Har kjøpt meg inn på et par gunstige tidspunkt dog.

    Foreløpig tar jeg det med ro, daytrading i krypto er skummelt! 🙂 (og spennende)

  3. Jeg har gått i mot alt jeg har lært og sitter i et veeeldig lite beløp i fond, og med et større beløp i krypto. Men som du sier, det er penger man har råd til å tape. Sover også veldig godt, bekymrer meg lite da jeg er looong+ 🙂 Kjøpte litt mer krypto her om dagen faktisk

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.