Reklame: Kjøp BTC på Norske MiraiEx. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Opprett konto hos: Nordnet.

Reklame: 4% rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI 4% på Bitcoin.


Fullstendig krise, alt er ned! What to do?

Jeg har for tiden negativ avkastning på mine fond. Kryptovaluta er også «ned», men strengt tatt ikke da jeg kjøpte en del i fjor sommer som fortsatt er i en solid pluss.

Både fondssparing og investeringer i krypto er gjort med langsiktig tidshorisont og selv om slike svingninger er mindre hyggelig er det ikke noe som påvirker mitt daglige humør eller nattesøvn. I desember 2017 var min kryptobeholdning på nesten 130k og i dette sekund er den på ca 62k. Etter at jeg gjorde følgende: Jeg kjøper kryptovaluta for 190 000 kr. og når fortjenesten begynte å nærme seg 100k solgte jeg. Innskuddet (190k) ble plassert i indeksfond igjen. Det jeg har i krypto nå er gevinsten som sto igjen og noen innkjøp gjort i perioden etter det.

Det er litt av grunnen til at jeg forholder meg rolig og benytter heller muligheten til å kjøpe litt mer. Når det gjelder krypto handler jeg for penger jeg kan tape.

Hva gjør du i slike tilfeller, selger du deg ut eller sitter du stødig? Har du noen spennende strategi å dele?


Reklame: Kjøp BTC på Norske MiraiEx. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Opprett konto hos: Nordnet.

Reklame: 4% rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI 4% på Bitcoin.


4 kommentarer om “Fullstendig krise, alt er ned! What to do?”

  1. Fornuftig 🙂 Jeg selger ut kortsiktige trades når trenden snur (som nå), men fortsetter å kjøpe fond jevnt og trutt (Og sper gjerne på litt ekstra når det faller mye). Sover veldig godt 🙂

  2. Hei Aksjebloggeren, long time no see!

    Har tenkt tanken å selge meg ut når trenden snur opp, men har ikke gjort det. Har kjøpt meg inn på et par gunstige tidspunkt dog.

    Foreløpig tar jeg det med ro, daytrading i krypto er skummelt! 🙂 (og spennende)

  3. Jeg har gått i mot alt jeg har lært og sitter i et veeeldig lite beløp i fond, og med et større beløp i krypto. Men som du sier, det er penger man har råd til å tape. Sover også veldig godt, bekymrer meg lite da jeg er looong+ 🙂 Kjøpte litt mer krypto her om dagen faktisk

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.