Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Har lest: The Total Money Makeover av Dave Ramsey

Mye kan gjøres for å opprettholde fokus på forbruk og hva mine penger går til. En ting er å lese bøker, noe jeg ikke har gjort i stor grad tidligere. Jeg leser for å tilegne meg ny kunnskap, få et innblikk i hva andre mennesker mener om et tema og ikke minst for å holde fokusen. Det merkes at å lese om temaet hjelper iallfall meg å holde tankene på rett vei. Det er fortsatt enkelt å havne opp i gamle vaner selv om jeg har skjerpet meg mye de siste årene..

Leste bøker i 2012 så langt er Aksjekjøp og daytrading. Biografien til Steve Jobs av Walter Isaacson og nylig: The Total Money Makeover av Dave Ramsey.

Boken gir deg mange gode, konkrete råd og tips til hvordan du skal komme deg ut av gjeld og etterpå bygge formue. Den er skrevet av en amerikaner og derfor vil noen av eksemplene ikke være like aktuelle for Norge. Dave er også kristen og det er noen referanser til dette i boken men, på ingen måte plagsomt.

Å lese dette gir motivasjon og hjelper til å visualisere hva som kan skje med deg fremover hvis du endrer på noen vaner og tankeganger. Boken passer kanskje aller best for deg som har ekstremt mye gjeld. Mange kredittkort, forbrukslån osv. Anbefales på det sterkeste!

Du kan kjøpe boken: The Total Money Makeover: A Proven Plan for Financial Fitness på Amazon. Selv valgte jeg å kjøpe kindle versjonen for å lese den på iPad. Den finnes også på bokkilden.no men, der er den dyrere. (Linken som går til Amazon er reklame og gir meg 4% av prisen du betaler.)

Neste bok som skal fortæres blir The Millionaire Next Door!


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2 kommentarer om “Har lest: The Total Money Makeover av Dave Ramsey”

  1. Liker at du sier at det er reklame. Istedet for å bli irritert over å ha blitt forsøkt utnyttet tenker jeg at du er en sympatisk kar og at jeg gjerne kunne brukt linken… om jeg nå skulle hatt boken.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.