Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Har tenkt litt på fondmålet

Jeg tenkte en stund på mitt mål med fondsparing. Målet på 10 000 kr er helt oppnåelig fordi jeg setter av 1 000 kr hver måned til dette formålet. Det er ikke nødvendig å gjøre noen større grep for å nå det målet, det vil skje automatisk grunnet mine autotrekk.

Et mål skal være utfordrende men ikke helt urealistisk, ikke sant? Derfor setter jeg nå som mål at ved 2008 års slutt skal jeg ha en anskaffelsesverdi på 15 000 kr i fond! For å feire dette er det er mulig jeg setter in 500 kr på East Capital Östeuropa snart. En fond med litt risiko, men dersom den går bra kan det være verdt det. Dessuten har jeg litt lommepenger til overs som ellers hadde blitt brukt til noe ufornuftig!

Det virker også som at Skandiabanken har et minstebeløp på 500 kr for engangskjøp av fond. Men dette gjelder ikke dersom du har en spareavtale, da kan beløpet per fond være mindre. Vet ikke helt hva jeg mener om dette. Det er vel igrunn greit, bedre med 500 kr enn en hundrelapp. Ulempen er at spontane småkjøp av fond ikke vil bli like hyppige ?

Nå er det deilig med langhelg! Det er sol ute og pizzadeig som min samboer har bakt står til heving. Alt er egentlig helt ok ! 🙂


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.