Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Hva skal DU bruke feriepengene på?

Nå nærmer vi oss tiden da mange får utbetalt sine feriepenger og samtidig kanskje får tilbake noen kroner på skatten. Media liker å påstå at dette blir et rekordår i forhold til størrelsen på utbetalingene osv. Det er vel ikke så overraskende egentlig. Lønningene går stort sett opp hvert år og det resulterer jo i høyere utbetaling av lønn, mer betaling av skatt osv. Det ene leder til det andre.

Lefdal liker også å minne på folk at det er feriepengetider, det var vel det jeg rakk å lese før jeg kastet reklamebladet. Har ikke fått rotet meg til å slenge opp en «ikke reklame» takk klistrelapp på postkassen. Jeg har spurt min post-i-butikk om de har en slik men nei … ikke på lager. Kan jo lage en egen lapp.

Vi kommer til å få en del i feriepenger og sammenlagt ca 16 tusen tilbake på skatten. Ettersom vi sliter med det helvetes badet vårt i kjelleren vil 25 000kr+ gå med til det. Kjipe penger men det kunne helt klart blitt mye mye dyrere …  Planen var jo at vi kanskje kunne hatt 50 000 kroner på bufferkontoen. Hadde vi ikke hatt problembadet i kjelleren så hadde det kanskje gått. Så kan vi se det fra en annen side også… Vi har allerede 15 000 kroner på kontoen. Hvis vi ikke hadde hatt det hadde vi nok blakket oss helt. Nå blir ikke dette tilfelle.

Det er ikke alle som bruker feriepengene på ferie, mange bruker de også på oppussing, hva med deg?


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


4 kommentarer om “Hva skal DU bruke feriepengene på?”

  1. Jeg skal bruke mine feriepenger til å komme meg gjennom sommeren økonomisk. Men siden jeg har «gjemt unna» en del overtidstimer o.l. så skal de gå rett inn på bufferkonto for senere økonomiske forpliktelser. For de vet jeg kommer i løpet av sommeren. I tillegg får jeg utbetalt en del penger etter salg av en hytte. Ca halvparten av disse går til kjøp av bil, resten går rett på bufferkonto.

  2. I min jobb får vi feriepengene i Jan/Mai og alle de gikk rett inn på flexilån-kontoen. Har ikke øremerket de til noe spesielt da vi også får lønn 12 mnd i året, men jeg har nok planer om en tur til smilets land igjen ut på høsten en gang 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.