Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Hvor blir det av den iPhonen?

Jeg tror noe med meg har forandret seg litt. Ikke er jeg helt sikker, men trangen til å oppgradere fra en iPhone 5s er fortsatt ganske lav for å være meg. Den jeg har nå fungerer fortsatt fint, jeg benytter meg ikke av alle funksjoner en gang. Det eneste jeg har å utsette på den er muligens at batteritiden har falt noen timer siden den var ny. Det er overkommelig dog, foreløpig.

Jeg kan til og med oppgradere til en iPhone 6s via jobb, og de dekker halvparten av kostnaden. Likevel tenker jeg, mjeeh… jeg vet ikke.

Hvorvidt denne tankegangen holder seg på andre ting kan jeg ikke spå, men jeg håper trenden fortsetter. Verden (og jeg) trenger strengt tatt å konsumere mindre ting.

Hvordan er det med deg? Når det kommer noe nytt føler du en trang / grunn til å oppgradere?


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


6 kommentarer om “Hvor blir det av den iPhonen?”

  1. Godt å høre 🙂 Har selv aldri hatt denne trangen. Var nok kanskje den aller siste ut med smarttelefon i vennegjengen, og da fikk jeg den gjennom jobben. En iPhone 4 jeg fortsatt har 3 år etter. Er veldig fornøyd med det jeg har, og det at det finnes andre ting og tang som både kan være bedre, finere eller mer moderne der ute endrer ikke på det.

  2. Jeg har en viss trang til å oppgradere når det kommer noe nytt, men denne trangen har som hos deg avtatt over tid. Mobil bytter jeg først når den gamle enten går i stykker eller at den blir så gammel og treg at den ikke lenger funker skikkelig.

  3. Jeg har alltid hatt en enorm trang til å kjøpe ny teknologi, og har alltid følt at jeg må ha det nyeste og det beste. Spesielt gjelder dette kjøp av Apple produkter. Men som deg merker jeg at behovet ror å kjøpe 6s er ikke til stedet, spesielt ikke fordi min 5s fungerer som den gjør. Jeg vil tro at 64 bits prosessor gjør at den ikke blir så fort treg som de tidligere modellene, og kameraet er fortsatt godt nok.

    Tanken var å kanskje vente til 7eren kommer ut, men hvis Apple følger i samme fotspor er det jo hovedsakelig designoppgradering og og ikke hardware. Så tanken er nå faktisk å beholde min 5s til 7s kommer ut. Blir batteriet dårlig kan jeg bytte nytt hos dr-iPod for 450kr.

    Men kjenner jeg meg selv rett så brenner det i lommeboka neste høst.

  4. Batteri og kamera kan godt være en grunn til at jeg ønsker å skifte den ut. Men da jeg bruker et annet kamera til foto så er det ikke så farlig for min del.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.