Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Hvorfor jeg MÅ ha iPhone

Dette med å like gadgets er en snodig ting. Det er som regel morsomt den første uken og deretter dabber interessen av. Slik er det ikke med den tingen jeg har skrevet om i overskriften. I fjor sommer når iPhone 4 kom ut var jeg ikke sen med å skaffe meg en slik. Jeg hadde forsåvidt den eldre modellen fra før men, litt bedre kamera og kjappere hardware lokket meg. Plus det faktum at jeg hadde penger til det.

En slik telefon er som du kanskje vet ikke bare en telefon. Den kan ganske mye, ikke koke kaffe men bare vent. Vi kommer nok dit også en dag.

Denne lille saken følger meg overalt og jeg har i grunn alt jeg trenger på den. Den er en telefon, noe som er nødvendig i arbeid og privat. En e-post leser som brukes jevnlig både privat og på jobb. Har jeg problem med å finne frem en plass brukes den som GPS. Den har mesteparten av musikken min lagret dersom jeg sitter å venter på en flyplass eller Gud forby jeg må GÅ en plass. En bra nettleser jeg kan bruke hvis jeg trenger å sjekke noe. Mange nettsted har i dag tilpassede formater for slike telefoner (også formuebygging). Et kamera som kan dokumentere spontane øyeblikk med kidsa i HD.

Det finnes til og med en wordpress Applikasjon som gjør at jeg kan godkjenne og svare på kommentarer når jeg er ute og farter. Skrive innlegg fra telefonen er også mulig. Det du leser nå er skrevet på en iPhone! Liggende i senga med min samboer sovende ved siden av.

Den kobler seg på Bluetooth når jeg sitter i bilen. Det skjer automatisk. Folk har en tendens å ringe når jeg kjører bil og da er det bare å svare på samtalen ved å trykke på en hendel i bilen mens jeg kjører. Telefonen ligger trygt i lommen.

Jeg synes i grunn at alt dette, hvordan ting virker er ganske fantastisk. Ikke minst hvor mye enklere det har blitt å bruke teknologi de siste årene. Er meget spent på hva fremtiden vil bringe av gadgets og man skal ikke se bort fra at jeg kanskje sitter med en iPhone 5 til sommeren.

Når det er sagt, jeg hadde sikkert klart meg med en gammel god Nokia men, jeg vill ikke.

20110322-235006.jpg


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


5 kommentarer om “Hvorfor jeg MÅ ha iPhone”

 1. Joda IP4 er bra den. Jeg Samsung Galaxy S som jeg er meget godt fornøyd med.

  Dette er en gadget som jeg ikke klarer meg uten, all den tid den har absolutt alt jeg trenger.

  Jeg seg på denne type gadgets en moderne Swiss Army Knife.

 2. JA! Swiss Army Knife er ordet …

  Siklet litt på en Galaxy selv men, vanen med Apple verden var for stor .. For øvrig spennende med Android OS. Klarer de å få det litt mer strømlinjeformet kan det bli en enda større utfordrer til iOS. Konkurranse er bare bra!

 3. Jeg skjønner ikke helt denne grenseløse beundringen for Apple sine produkter, det er jo mange som blir helt religiøs synes jeg. Nå mener ikke jeg att du nødvendigvis er det Hr.Formuebygging men observerer jo dette rundt omkring.

  Har også lagt merke til att mange «lite kyndige» it brukere velger Apple, men det er vel fordi det er enkelt å bruke da 🙂

 4. Hei! her hadde jeg et stort dilemma!

  Hadde iPhone 4,fikk meg jobb og fikk jaggu meg en iPhone 4 som jobb telefon også! Tror jeg fikk en ganske happy søster som går 2 året på videregående når jeg ga henne en iphone 4:)

  Klarer heller ikke leve uten iPhone, ikke spør meg hvor for det er slikt, men man har alt med seg, fra mail, sjekke nyheter på vg, db, forskjellige fine apper, og div som er bra, utrolig hva den dingsen kan gjøre, nyeste nyheten jeg har hørt nå, er en vekt med tråløs wifi som har en iphone app, så du kan logge vekta over en tid!

 5. Vekt med trådløs wifi, ja hvorfor ikke?

  Så at noen hadde utviklet en eller annen form for RC helikopter, iallfall noe flygende greier. Det kunne fjernstyres fra iPhonen og samtidig vise video fra den enheten du kontrollerte. (Var et lite kamera der). Alt gikk over wifi.

  Snodig hva man kan få til, egentlig.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.