Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


I dag har jeg inntektsrekord!

Skulle bare kjapt sjekke adsense kontoen min i dag, noe jeg gjør litt for ofte. Da siden lastet inn fikk jeg bakoversveis. Beløpene bruker normalt å ligge på alt fra 0 – 20 kroner per dag. Hittil i dag ligger det på over 90 kroner. (Oppdatering kl 23:00 over 116kr nå!)

(Kan desverre ikke vise antall klikk og sidevisninger det er mot Googles policy)

Hvis jeg har tjent dette hver dag i et år har jeg hatt en ekstrainntekt på ca 35 000 kroner i året, eller ca 3 000 kroner ekstra i måneden om du vil. Det er en fin inntekt på siden det. Det kan ikke erstatte en vanlig jobb men det viser iallfall at det er mulig å tjene penger på nett.

Hvis man er tålmodig.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


23 kommentarer om “I dag har jeg inntektsrekord!”

 1. Se her ja! Ikke verst 🙂 Håper jeg får oppleve en slik dag jeg også en gang! Hittil går det stort sett i null-dager og noen småkronedager :p Stå på videre!

 2. Jeg tror nok du får oppleve slike dager du også ganske snart. Jeg liker ditt nettsted veldig godt!

  Hvis du får laget mer stoff rettet mot aksje-nybegynnere har du en soleklar vinner, tror jeg.

  Men så var det dette med tiden da… 🙂

 3. Takk for det formuebyggeren 🙂 Ja, har merket selv at jeg har mistet litt fokus mot det jeg egentlig mente bloggen skulle være, og det jeg vil at den skal være. Har vært litt mye aksjetrading fra min side i det siste. Jeg kommer ikke til å kutte ned på det, men håper jo å få mer tid til å rette siden mer mot aksje-nybegynnere fremover. Men så var det dette med tiden ja.. 😉

 4. Gratulerer med inntektsrekord. Må være gøy å oppleve en slik utvikling. Hvor mange unike lesere har du i snitt per dag?
  Lurer på en annen ting angående Adsense. Slik jeg har forstått det så kan man ha 3 Google-annonser pr side. Jeg ser at du har 2 annonser øverst og 4 annonser på høyre side, dvs 6 stk og dobbelt så mye som 3. Andre nettsider jeg har sett har enda flere Google-annonser på siden. Hvordan er denne regelen egentlig? Kan man ha flere enn 3 annonser? Og hvordan styrer du selv hvor mange annonser du får frem på siden?

 5. David: Du kan ha 3 annonsebannere. De til høyre regnes som en og den øverste regnes som en. Han kan altså ha 1 til. Du kan ikke styre så mye selv hvor mange som kommer inne i de bannerne. Du kan velge at det ikke skal komme opp bildeannonser der, men lenkeannonser vil der komme. I det øverste banneren kan det f. eks komme en annonse istedet for to. Dette er noe som bestemmes automatisk av Adsensesystemet.

 6. Aksjebloggeren,

  Takk for oppklaringen. Da forstår jeg hvordan dette fungerer. Interessant å se hvordan Formuebygging øker sine Adsense-inntekter. Sånt liker jeg.
  Jeg kom forresten inn hit nå via din side :=) Der leste jeg at du blogger på Nordnet også. Ble du bare kontaktet av dem og spurt om du ville skrive der? Igjen -interessant å se hvordan bloggverdenen fungerer.

 7. Ja, det er veldig facinerende og interessant 🙂

  Gjorde du det? Ikke verst, det liker jeg 😉 Ja, jeg ble kontaktet av Nordnet, de var visst imponert over bloggen min og måten jeg vurderte min egne investeringer og trades på og ville ha meg med på Nordnetbloggen :). Tror de leter etter å gjøre Nordnetbloggen litt mer personlig. Så kan tenke meg det kommer flere bloggere inn der etterhvert.

  Har du forresten blogg David, siden du lurer på dette med Adsense?

  Ha en fin helg!

 8. Hehe, ja det er bare å sette i gang 😉 Litt kunnskap og erfaring kommer godt med når en skal investere egne penger. Kanskje kan det bli en aldri så liten lønnsom hobby? Alle de aksjebøkene jeg har kjøpt gjennom de 2 siste årene, regner jeg som noen av de beste investeringene jeg har gjort. Nå har jeg anbefalt mange bøker, men kan tenke meg det er denne du tenker på: Aksjekjøp og daytrading (Lenken går til aksjebloggen, IKKE affiliate)

 9. Fint å se at du tjener penger på bloggen din, Formuebygging. Vel fortjent 🙂

  Selv har jeg kun satset på innhold på bloggen min så langt. Vet nesten ingenting om annonsering, søkemotorer osv. Men syns jo blogging er morsomt, så kanskje jeg en dag kommer til å sette opp en skikkelig blogg jeg også 😉

  http://pengeblogg.bloggnorge.com/

 10. Tusen takk Vidde!

  Det var i grunn ikke tanken å tjene noe spesielt på formuebygging. Derfor har jeg ikke plastret all ledig plass med annonser.

  Du har skikkelig bra informasjon på din blogg Vidde, du kan nok få noen kroner i inntekt der tenker jeg. Har du mange besøkende per dag?

 11. Vet ikke hvor mange besøkende jeg har hver dag, men vil tro det ikke er all verden. Gjør jo egentlig veldig lite for å spre adressen til bloggen min (utenom slike svar som dette 😉 )

  Men lærer jo mye selv av å skrive innlegg, så uansett antall besøkende er det nyttig å blogge 🙂

 12. Du hadde redd formuebygging, der kom en god dag hos meg også! 🙂 I dag fikk jeg innteksrekord! Ikke på langt nær så mye som deg, men det er ihvertfall uansett veldig kjekt å se at det faktisk er mulig:)

 13. Gratulerer med rekord! Adsense er vanedannende og en god motivasjonsfaktor. Å slå sine Adsens-rekorder er et mål man oppnår ved å gjøre mer av det man gjør riktig og er god på. The sky is the limit, og når det gjelder Adsense er det ikke noe øvre tak…

 14. @Magnus, takk!

  Har sett eksempler på høy inntjening. For å nå dette trengs det nok 5 000 fler formuebygging nettsted … 😉

  Men dette nettstedet er iallfall en start! (Og det andre nettstedet jeg driver)

 15. Der er du inne på kjernen av å tjene penger på nett. Man begynner med et nettsted man har interesse, og «går i lære» hos seg selv om hva som «virker». Samtidig plukker man opp tips og trender. Den kunnskap man da opparbeider seg, gjør det enkelt å skape flere – og kanskje enda mer inntektsbringende – nettsteder.

 16. @Magnus, enig i det meste du forteller.

  Har bladd gjennom ditt nettsted tidligere og liker sterkt det jeg ser. Det er ikke en designperle men det er nok heller ikke meningen. Den gir leseren et fornuftig innhold uten BS. Veldig godt jobba!

  Har du fler nettsted?

 17. 🙂 Nei, design bruker jeg 1% av min energi på. webinntekt.com er i grunn bare en oppsummering av det jeg hadde lært og erfart etter noen år med nettsider. Det er noen år siden det ble laget, og i den tid florerte det av «bli-raskt-ekstremt-rik-på-nett-med-nesten-ingen-innsats»-konsept. I dag ligger det bare der, og gir forhåpentligvis fremdeles noen ideer og råd til dem som er interessert i temaet. Andre nettsteder jeg har er f.eks. afishblog.com, fiskeri.no og ferieikroatia.com (for å nevne noen). Igjen – design bruker jeg minimalt med energi på. Fokus er på unikt innhold (tekst/bilder), SEO og at annonsene er plassert hensiktsmessig, men uten å dominere/skjemme. At jeg bruker et gammelt nettsted som webinntekt.com i signaturen min her, skyldes at det er mest relevant i forhold til temaene formuebygging tar opp.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.