Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Ingen ekstra avdrag på boliglån denne måneden

Fikk desverre vite at jeg har fått alt for mye utbetalt i forbindelse med reiser i jobben. Det var feil i systemene på jobben slik at noen utbetalinger kom dobbelt. Dette har pågått over lang tid og det som er småsummer vokser en del over tid. Jeg kjører / reiser ganske mye slik at beløpene kan være ganske store til tider, men de blir likevel brukt på bensin og slikt. Det er nesten slik at de pengene går rett tilbake i bensintanken på bilen… De små kroner som blir til overs står urørte på kjøregodtgjørelsekontoen min.

Desverre ble det en såpass stor sum at lønnsutbetalingen ble ganske liten denne måneden. Det blir ikke noe ekstra avdrag på boliglånet denne måneden. Vi betaler bare det vi må. Sånn sett er det ganske greit at vi venner på oss å betale ekstra. Da kan vi gi oss selv litt pusterom uten at det gjør noe som helst. Ikke trenger vi å spørre banken om noe heller.

Jeg har måttet knabbe litt av mine fond, heldigvis ble det ikke tap denne gangen! Tenkte samtidig å endre litt på porteføljen til neste måned. Endringen vil du se til høyre.

Det som er bra er at vi klarer å la bufferkontoen stå urørt, de pengene skal vi prøve å ikke røre så lenge det ikke er skikkelig krise. Det er nå 13.000,- på bufferkontoen! 🙂

Egentlig er jeg ganske fornøyd, tross alt.

Ellers er det masse ting som skjer fremover, vi skal ha visning, selge vår leilighet, osv. Men det er jo et helt annet innlegg…


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


5 kommentarer om “Ingen ekstra avdrag på boliglån denne måneden”

  1. Formuesbygging, og bare snakk om lån og lån… Du har misforstått grundig. Eneste som bygger formue rundt deg er banken.

  2. Weird, å nedbetale gjeld er da formuebygging det 🙂 Passiv inntekt som strømmer inn mens man sitter på verandaen og nipper til en drink er kanskje drømmen, men de fleste starter med negativ formue pga. gjeld. Har man gjeld, har man hver måned en «passiv kostnad» som tærer på fomue/inntekt. Å nedbetale gjeld er derfor et helt nødvendig steg i prosessen.

    Mer om langsiktig formuebygging her: http://pengeblogg.bloggnorge.com/category/ni-steg-til-%c3%b8konomisk-uavhengighet/

  3. Gratulerer med 13000 på bufferkonto, og gratulerer med at de enda er urørte! Det kan i blant være vanskelig, men det er så vel verdt det i lengden, og den gode følelsen av å se på det innestående beløpet slår enhver utskeielse!

    Maia

  4. Takk Maia og du har helt rett. Det er en god følelse å ha penger stående på bufferkontoen. Beløpet i seg selv er kanskje ikke det aller viktigste. Det at det finnes midler der om noe skulle ryke i heimen eller noe annet, er det viktigste.

    Når det er sagt .. 20 000 er ikke såååååå langt unna…. 😉

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.