Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Jeg falt for fristelsen

Noen ganger føles det merkelig å lage disse innleggene. Jeg har lovt deg som leser her å holde deg oppdatert på de økonomiske bevegelser som skjer i min hverdag og det vil fortsette. Den siste store økonomiske bevegelsen gjorde at det ble mindre penger på konto og en iPad 3 64GB WiFi i heimen. Har du fulgt med på «maset» vet du at det er skrevet om dette tidligere. (det er bare å bla gjennom eldre innlegg).

Kan ikke påstå at det er noen anger involvert her heller. Dette er en anskaffelse som har vært oppe til vurdering helt siden første generasjon kom ut. Nå var det altså den høytoppløste skjermen, mitt andre nettsted og at vi allerede er knyttet til Apple dingser her i heimen som er grunnen. Det var også i grunn satt av penger til det, selv om det ikke var nødvendig kanskje.

Det har blitt mye kjøring i det siste i privat regi og dertil mer bruk av drivstoff. Ganske mange mil på veien for å si det sånn … Stoppet på en bensinstasjon en plass her i vårt land for å fylle på noe i magen. Se, allerede der er det en feil. Stoppe på en bensinstasjon for mat? Herregud da mann! Og du skal liksom spare penger? og bygge formue? Pøh.

Bensinstasjon ja, og ikke nok med at jeg kjøpte en overpriset pølse, jeg presterte det kunsttykke å kjøpe en musikk CD (riktignok dobbelt CD) med diverse Trance musikk. Den kostet 199 kroner, yep. 199 kroner for å ikke brenne noe selv hjemme før man dro. Alle sangene var drit også. Det er merkelig at dette kjøpet irriterer meg så mye men, det gjør det. Det var virkelig en dårlig plate. Penger rett i dass.

Jeg ser også at det er på tide å anskaffe noe nye klær…, iallfall nye sko. De jeg har har overlevd to år og er utslitt (hull og kan ikke brukes).

Jeg som hadde tenkt å sette unna resten av pengene.

Sukk.

Men jeg klager ikke! Dette er et i-lands problem.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


11 kommentarer om “Jeg falt for fristelsen”

 1. Gratulerer!

  Jeg nevnte tidligere, at man kunne (jeg burde) være fornøyd med en iPad2. Har selv bestilt en iPad3… 😉

 2. Tviler på at prisen går ned noe særlig. Apple er ikke kjent for å gjøre noen prisjusteringer bortsett fra nye produktlanseringer. Vil man ha den billigere får man vente noen måneder og se om det ligger ute noe bra brukt på finn 😉

 3. Det er ikke lett å stå i mot dingser fra Apple. Selv har jeg iPad 2, men sikler etter den nye selv om det ikke er så stor forskjell på de. Grattis med ny iPad 🙂

 4. @TipsTKK: Apple varierer vanligvis prisen kun når de lanserer nye produkter, og de få unntakene for dette har vært når det har skjedd store endringer i valutakursen. Dette gjelder også hovedsakelig kun for datamaskiner. Hvis du vil ha en iPad nå så kan du like godt kjøpe den nå ettersom den mest sannsynligvis ikke vil bli oppdatert før om et års tid. (Apple kjører et forretningskonsept som er bygget på enkelhet, og dette inkluderer også at de ikke presenterer nye utgaver av produktene for ofte. Denne prosessen er også en del av forklaringen for at de har vært i stand til å bygge opp det store tredjepartsmarkedet som finnes i dag. Hvis de hadde f.eks. gjort endringer på iPad hver 6. måned ville tredjepartsutviklerne ikke kunnet lage nye produkter fordi produktutviklingen tar tid.)

  @Formuebygging: Gratulerer. Jeg tror at du vil bli ganske fornøyd med iPad, og hvis bruken din blir tilsvarende den jeg har vil du bruke iPaden til mye av surfingen din. (I tillegg har jeg også lagt inn svært mange brukermanualer og diverse andre e-bøker, og overraskende få spill.)

 5. Det er ikke bare jeg som er fornøyd med iPaden, har andre her i husstanden som liker å bruke den. Lastet ned en Karsten og Petra bok med fortellerstemme når jeg skulle legge 4 åringen. Det ble ganske populært!

  Samme med spill her, har ikke lagt inn mange og leser stort sett bøker på den. Akkurat nå leser jeg biografien av Steve Jobs. Ellers blir den brukt mye til surfing. Den høye oppløsningen på skjermen gjør det til en fryd. Etterhvert når det blir mer aktivitet på jobb har jeg tenkt å legge inn servicemanualer og lignende slik at jeg slipper å ta med en laptop.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.