Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Jeg har noe jeg må si

Jeg er ikke så perfekt som noen kanskje tror. Jeg kan feile og gjøre dårlige valg jeg også. Noe som kanskje kan karakteriseres som dårlig valg har jeg nå gjort.

Jeg har kjøpt / oppgradert min stasjonære PC ettersom min bærbare datamaskin ikke er så ekstremt god til spill. Noe jeg ønsker å fordrive tiden til i ny å ne.

Her om dagen ble det kjøpt inn en hel del datautstyr med tilhørende svindyrt skjermkort og prosessor. Omtrent noe av det beste du får akkurat i dag. Dette kostet litt, eller *kremt* en hel del. Min samboer spurte meg hva dette kostet hvorpå jeg svarer litt på tull «den informasjonen tar jeg med i graven».

Siden hun også leser min blogg kan jeg ikke skrive summen her heller! Men jeg må bare skrive et innlegg slik at dere vet at det er noe mer som pengene går til, selv om det ikke er så synlig. Er jeg ikke ærlig med meg selv er det ingen vits i det hele tatt å ha denne bloggen.

Jeg kunne ha droppet å skrive noe som helst om dette men da blir alt bare feil.

Føler jeg har råd til dette akkurat nå. Jeg vet allerede hvordan dette skal betales kjapt også. Så planen var klar før innkjøp.

Det som kan blir lidende nå er forbrukslånet, det har jeg betalt ned så mye på nå slik at renten er ikke høy i det hele tatt. Fondplanen blir også lidende, men jeg tror faktisk likevel at jeg kan klare å nå 30 000! Det blir bare litt vanskeligere 🙂


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.