Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Julegavehysteri, Nettprosjekt og Access Virus TI2!

Julegavehysteri?

julegaver

Her om dagen var jeg inne på et rimelig stort kjøpesenter her i byen jeg bor. Jeg skulle bare gjøre noen ærend, handle litt mat og et spill jeg ville ha til PCen. Allerede nå kan jeg se mennesker haste rundt for å finne den «perfekte» julegaven. For min egen del synes jeg at dette kun er stress. Jeg liker ikke å bruke ordet hate, men jeg hater virkelig å springe rundt på kjøpesenter uten mål å mening. Det funker rett å slett ikke, jeg blir faktisk ganske grinete til slutt. Min samboer kan nok skrive under på dette.

Er det slik at jeg på liv å død må til et kjøpesenter en plass skal jeg iallfall vite hva jeg skal ha, hvor jeg finner det og vite omtrent hvor mye det koster på forhånd.

I fjor når jeg handlet julegaver bestemte jeg på forhånd hva jeg skulle kjøpe. Jeg brukte noen uker på å tenke gjennom noe fornuftig, skrev en handleliste rett å slett. Dro til det fordømte kjøpesenteret, kjøpte det jeg skulle ha og styrte ut igjen. Tror ikke jeg brukte så mange timer på dette og da var jeg ferdig med julegaver til alle. Dette året skal jeg nok gjøre samme sak. En annen ting jeg har tenkt på er å ikke kjøpe noen julegaver men isteden gi X antall kroner til et veldedig formål, leger uten grenser eller noe sånt. Og kanskje et kort til hver enkelt person som det står hvor mye jeg har gitt. Jeg er ikke helt sikker på om jeg skal gjøre dette men alle jeg kjenner har det de trenger av materielle ting, så vidt jeg vet.

Nettprosjekt

Det andre nettstedet jeg driver begynner å få litt besøk. Inntjening går opp og ned men på et generellt grunnlag vil jeg si at det går oppover. Selv om det ikke går så kjapt. Det kan nok hende det er slik fordi jeg har valgt en nisje som har litt konkurranse. Det blir ikke det enkleste å få trafikk fra Google da. Jeg har iallfall lært utrolig mye på å ha dette nettstedet. Noe jeg synes er viktig.

Jeg har også nylig lyktes å få solgt et domene jeg har eid en stund. Jeg fikk ca 4 000 kroner for domenet noe jeg synes er en helt ok pris. Jeg prøvde meg først på 15 000 kroner men det tilbudet tok de ikke helt… Det er ikke noe stort å kjent merkenavn eller noe slikt. Pengene skal jeg bruke til å starte et nytt nettsted. Det nettstedet er enda i planleggingsfasen men jeg kan fortelle så mye som at det skal handle om elektronisk musikk. Planen er iallfall at nettstedet skal tilby masse god verdi for de som ønsker å starte med komponering av elektronisk musikk. Noe jeg har drevet med siden 1998.

Access Virus TI2

Access Virus TI2

Å nei, hva har han gjort nå! tenker du kanskje. Var det ikke nok med disse høytalerne?. Joda høytalerne virker fint dem. Nei, jeg har ikke kjøpt det som er avbildet ovenfor, men jeg planlegger å gjøre det. Er den billig? Nei, den koster ca 23 000 kroner. Jeg har 30 000 kroner til rådighet på kredittkortet i Skandiabanken. Et av Norges beste kredittkort hvis du ønsker å utsette betalingen, men skal jeg bruke kredittkortet? Nei. Jeg skal faktisk prøve noe nytt denne gangen! Jeg skal spare til den.

Som jeg har skrevet ovenfor har jeg drevet med komponering av elektronisk musikk på hobbybasis siden 1998. Det er ekstremt mye som går å gjøre kun med en datamaskin. Likevel blir en skikkelig hardware synth noe annet enn å skru på knapper med musen i et program på datamaskinen.

Jeg ser på det som en investering også, maskinen kan brukes til mye nyttig som jeg kan bruke på det andre nettstedet jeg planlegger å lage.

Nedenfor kan du spille av et lite lydklipp, det er en demo på noen av lydene den klarer å skape. Dette viser bare noen få % av det som er mulig. (Lydklipp er skamløst hentet fra http://www.alanmarcero.com)

Da er det bare å planlegge julegaveinnkjøp, planlegge det nye nettstedet å starte sparingen til en Access Virus! 🙂


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.