Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Korte innlegg er kanskje ikke så dumt

Har egentlig ferie nå, men jeg satt en kveld å ryddet litt her på Formuebygging. Fjernet noen fem år gamle sponsede kredittkort-innlegg, ryddet vekk lenker som ikke lenger virket og lignende. Etter ti år samler det seg opp en hel del rot og rydder man ikke i slikt kan Google bli irritert. Samtidig som jeg holder på med dette observerer jeg at antall innlegg i 2008 var ganske mange, men lengden på innleggene var ikke så lang.

Tror jeg skal gå litt tilbake til det etterhvert, det er tross alt den type innlegg som gjorde Formuebygging relativt populær. Det vil mest sannsynlig bli mindre sponsede innlegg og lenker til kredittkortstilbydere fremover også, selv om det resulterer i en kortsiktig lavere ekstra inntekt for meg.

Som nevnt er jeg på Norge / Sverige ferie med mine avkom. Vi har gjort en del ting, noe har kostet penger og andre ting er gratis. Jeg spurte ungene i dag hvilken aktivitet de likte best og det var helt klart den som var gratis.

Det betyr ikke at jeg aldri skal gjøre noe med ungene som koster penger. Går ikke rundt å er kjip i ferien, selv om jeg har en nettside som dette. Poenget er bare å vise at enkelte ting kan være artig å gjøre og attpåtil er det gratis. 🙂


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


2 kommentarer om “Korte innlegg er kanskje ikke så dumt”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.