Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Kunne ikke dy meg: KLP Aksje Norge Indeks II, kjøpt.

I mitt forrige innlegg ga jeg inntrykk av at jeg var usikker på hvordan jeg ønsker å gjøre det med sparing fremover. Jeg har tenkt ganske hardt på dette og kommer frem til at jeg ikke burde se for mye på hvordan markedet er. Grunnen til det er at jeg skal spare langsiktig, hver måned og jeg trenger derfor ikke prøve meg på å time markedet. Selv om jeg har hatt disse tankene i det siste…

Angrer jeg at jeg solgte mine fond tidligere? Ja, det gjør jeg men, å dvele over det valget tenker jeg ikke gjøre. Det gikk tross alt til en god sak og det var å nedbetale forbrukslånet jeg har hatt siden jeg var 19 – 20 år gammel.

Jeg har enda ikke lagt en 100% ferdig spareplan, men noe som skal være del av den planen er indeksfond. Dette er en type fond som ikke handler aksjer aktivt, men tett følger børsutviklingen.

Indeksfond har også lave kostnader, gebyrer på under 0,5% er ikke uvanlig. Det er ikke mange gode, aktivt forvaltede fond som kan vise til slike kostnader. Tom Staavi, sjefredaktør i DinePenger mener indeksfond burde være grunnstein i enhver sparing. Det er godt nok for meg!

For å starte med dette har jeg i dag kjøpt andeler i fondet jeg har nevnt i overskriften på dette innlegget, KLP Aksje Norge Indeks II. Beløpet jeg foreløpig har investert er 3000 kroner og det er omtrent det jeg har igjen på min brukskonto før jeg får lønn om ikke så alt for lenge.

Jeg skal spare i flere fond fremover, kan ikke ha alle eggene i en kurv!


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.