Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Lånoppdatering, kanskje bytte av bank ?

Har i de siste dager hatt telefon fra Sparebank 1 der de veldig gjerne vil ha oss som kunde. Vi har jo tatt en runde med de før men da var det mye de ikke kunne matche i forhold til pris, derfor byttet vi ikke.

Jeg var hos en saksbehandler i dag og snakket litt, jeg la frem vår økonomi til han omtrent på den måte bloggen her er satt opp, i tillegg sa jeg hva vi gjør for å ha en god økonomi, og hvordan vi vil gjøre det hvis noen av oss mister inntekt og litt sånt. Han ble ganske gira å mente at nesten alt vi gjør er helt rett. Det var ikke noe problem å flyttet lånet i det hele tatt tydeligvis. Men han ville at vi skulle spare i deres fonder, men det er jo greit nok. Det trenger ikke å være et enormt beløp og de har ODIN fonder som skal være brukbare så …

Jeg informerte også om at jeg sparer i fond hos Skandiabanken og vil ikke slutte med det, mye på grunn av at tilbudet til Skandiabanken er bedre enn det som Sparebank 1 har. Han tok det argumentet faktisk.

Han skulle komme tilbake etter helga med et rentetilbud. Også med tilbud på livsforsikring (det har vi ikke), uføre, barneforsikring og ja jeg husker ikke hva alt var. 🙂

Vi får vel se hva de kan tilby oss, vi har en ganske bra deal i dag så det må være merkbart.

Sum på boliglån og billån er oppdatert til høyre.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


En kommentar om “Lånoppdatering, kanskje bytte av bank ?”

  1. Nei, de sier at det lønner seg å ha lån i en bank og sparing i en annen bank og kanske fonder i en tredje. Klarer ikke helt å tenke slik selv. Har alt i en bank og er fornøyd med det. Det er sikkert dumsnillt – men slik er det.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.