Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Må jeg starte med inntektsrapport?

Jeg lurer på om jeg må starte med inntektsrapport hver måned? Jeg har nemlig lyktes å få en utbetaling fra Google også denne måned! Hele 960 norske kroner ble satt inn på min konto i dag. Hvis dette er trenden fremover er det veldig morsomt. Da blir det faktisk 12 000 kroner ekstra i året. Ikke fy skam det for et nettsted som for det meste klarer seg selv. En hel del av inntekten kommer fra mitt andre nettsted som jeg ikke har jobbet noe særlig med i det siste.

Dette viser enda en gang at det er mulig å tjene penger på nett. Nå vil sikkert Internett-guruene der ute mene at dette er småpenger. Tenk da på at jeg har en 100% stilling, barn som krever oppmerksomhet og annet som tar tid. For meg er det en mulighet til å spare 1 000 kroner i fond denne måneden. Pengene er på vei til Nordnet kontoen as we speak!

😀


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


12 kommentarer om “Må jeg starte med inntektsrapport?”

 1. Ja, dette er jammen meg ikke verst. Men nå grenser det vel til at du snart må begynne å skatte av dette? Liker forøvrig at pengene er på vei til Nordnet 😉

 2. Dette er hobbyvirksomhet god som noen, så de pengene ville jeg ansett som deilig skattefrie.
  Gratulerer med flott utbetaling. Jeg har ikke fått min første ennå, jeg har et såpass nystartet sted, så jeg har i grunn ikke satt meg inn i når det utbetales etc. Har fått tilsendt kontrakt fra Nordnet selv, men har ikke signert å returnert ennå.. burde kanskje gjøre det 🙂 På den andre siden, jeg har prøvd meg på aksjespill på FB, og det har ikke gått veldig bra.. så spørs om ikke jeg bør overlate investeringene til andre.

 3. @Soontobeabillionaire: WordPress er litt vel streng innimellom når det kommer til kommentarer. Den markerte din kommentar som Spam. Men nå har jeg iallfall godkjent den! Sorry! 🙂

 4. Jeg leste nettopp på STBAB’s blogg at Google bare hadde stengt Adsense-kontoen hans. Ikke bra at Google behandler sine kunder og hjelpere på denne nådeløse måten.
  Man bør nok vurdere andre inntektsskilder enn bare Google. Vurderer dette sterkt selv, det nytter ikke å basere seg på en så ustabil partner som Google hvis de holder på på denne måten.

  Her er linken til artikkelen:

  http://www.stbab.com/hvordan-%c3%b8delegge-inntekten-for-en-blogg/#comment-500

 5. @Anders: Har lest innlegget hans, synes virkelig synd på personen som driver STBAB. Fine tusenlapper som nå garantert er borte.

  Er helt klart enig i at det kan lønne seg å finne andre annonsører enn Google. De jeg kommer på sånn på farten er iallfall Tradedoubler, Euroads og kanskje commission junction. Ellers kan man prøve å selge private annonser hvis man ønsker det.

 6. Overførsler fra google gjør meg alltid glad uansett hvor små de er. Godt å få penger på en hobby 🙂 Gratulerer

 7. Så fort jeg er tilbake fra min lille afrikaferd så får jeg begynne å se på alternativene. Tradedoubler har jeg sett på før, og det kan godt være at det er det beste alternativet. Finner jeg ikke noe annonseprogram jeg synes passer så får det heller være.

  Takker for støtte og gode tips!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.