Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Min ekstra inntekt er penger fra Internett

Jeg tror det var omtrent et år siden, da bloggen fortsatt lå på blogspot at jeg skrev noe i stil med at jeg skulle skape meg ekstra inntekt. Utenfor mitt daglige arbeid. Dette skal være penger fra Internett.

Da jeg skrev det innlegget for ca et år siden hadde jeg startet et nytt nettsted som skulle være behjelpelig med dette. Selv om det var litt feil tankegang, du starter ikke et nettsted for å tjene penger. Har jeg den instillingen vil jeg nok slite og mislykkes med hele prosjektet. Jeg har startet et nettsted der jeg skriver om noe jeg kan og som jeg brenner litt for. Språket er Engelsk, slik at det skal nå ut til så mange som mulig. Selv om jeg ikke er så ekstremt stødig i Engelsk.

Nettstedet har altså vært online i et år. Desverre gjorde jeg omtrent alt feil i starten. Jeg forsto ikke konseptet helt 100% om hvordan søkeord virker. Jeg forsto heller ikke skikkelig hvordan jeg skulle bygge en side som både søkemotorer og mennesker liker. Det er en utfordring i seg selv.

Det var ikke før i Mai i år jeg tenkte at nå må dette funke, jeg satte meg ned og gikk gjennom alt jeg har gjort og fant ganske kjapt ut at jeg har gjort det meste galt. Jeg startet i Mai med å endre på nettstedet, lage enda bedre innhold, endre til bedre søkeord og til slutt se om det hjalp noe på mine labre besøkstall.

Det hjalp ja.

Jeg gikk fra ca 30 – 40 unike besøkende per dag til ca 1 00 – 1 10 og det stiger. Besøkstallet har altså mer enn doblet seg på noen måneder. Det var også da jeg skikkelig startet med annonsering. Annonsering bestående i hovedsak av Google AdSense. Det er ikke noen penger å snakke om enda. Jeg har kun ca 100 unike besøkende per dag og det er ikke nok. Jeg arbeider konstant med å lage nytt innhold, og det hjelper. Det tar også litt tid før Google indekserer sidene og gir dem plass i søkeresultatene. Tålmodighet er noe man må ha i massevis hvis man vil drive med dette. Selv om det er ekstreme små beløp jeg tjener nå, ser jeg at det faktisk virker. Det finnes ingen grunn til at beløpene kan bli høyere.

 • I juni måned tjente jeg totalt: 1,99 USD
 • I juli måned har jeg hittil tjent: 2,72 USD. Og måneden er ikke over enda.
 • Total på AdSense konto er nå: 20,17 USD

Inntjeningen går altså opp. Utbetaling fra Adsene vil jeg ikke få før jeg når 100 USD.

Jeg har også noen linker på nettstedet der jeg anbefaler et eller annet produkt. Der får jeg provisjon hvis besøkeren av nettstedet klikker på linken og kjøper et produkt på den siden. Dette har jeg hittil tjent 6,06 USD på. Enda en gang, ikke så ekstremt store mengder penger men det er helt klart en start.

Legger vi sammen totalen fra Adsense og det andre blir slutsummen 26,23 USD. Det er per dags dato 170 Norske kroner!

Hvordan skal vi tolke dette? Er det mulig å tjene penger på nettet? Ja, helt klart. Er det mulig å tjene raske penger på nettet? Kanskje, hvis du er heldig, dyktig, å har litt flaks. De fleste gir opp, de ser at det er så små summer at det er ikke noen vits i å investere noe mer tid i dette. Men jeg har det ikke så travelt … det får ta den tid det tar og så lenge jeg får noen kroner i starten er det bare en bonus!

Jeg har laget en kategori som heter Min ekstra inntekt. Der vil alle innlegg som handler om dette havne. Enkelt å greit.

Du ser kanskje noen annonser på denne bloggen også, de har jeg bevisst plassert ut slik at de ikke skal være forstyrrende. Denne bloggen skal ikke være min hoved inntektskilde. MEN!, skulle muligheten komme sier jeg ikke nei takk til litt inntekt her også. Hvem vet, kanskje bloggen blir enda mer populær?


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


5 kommentarer om “Min ekstra inntekt er penger fra Internett”

 1. en fin måte å tjene penger på internett er annonsering på internett.
  har meget god erfaring med det. tjente 1600kr første mnd. er mulighet til å tjene 30 – 60 000kr i mnd. mer info gå til: http://home.online.no
  der kan du lese mer.

 2. At AdSense gir noen kroner her og noen kroner der er jo bare hyggelig 🙂 Men om det er noen å leve av? Jeg har hvertfall ikke den ambisjonen. La oss heller kalle det litt ekstra lommepenger 🙂

 3. Pengemannen :

  At AdSense gir noen kroner her og noen kroner der er jo bare hyggelig :-) Men om det er noen å leve av? Jeg har hvertfall ikke den ambisjonen. La oss heller kalle det litt ekstra lommepenger :)

  Tror nesten vi kan kalle det mikrokroner akkurat nå. Men alle monner drar … 😉

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.