Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Musikkproduksjon gir resultater

Jeg har tidligere skrevet om hvordan jeg skaper ekstra inntekt med mine hobbyer. Samtidig som jeg prøver å gå opp stien mens jeg holder på. Påstår ikke at jeg er noen ekspert på ekstra inntekt, men jeg skriver ned mine erfaringer her så kanskje noen kan ha nytte av det eller bli inspirert.

For min egen del er det musikkproduksjon og foto som er interessen og det jeg helst vil holde på med. Jeg har nylig solgt en lisens for bruk av en sang jeg har laget som gir ca 2 600 kr inn i kassen for det ene salget. Hvorvidt dette skjer igjen aner jeg ikke, men det var helt klart litt uventet å få den e-posten på telefonen mens jeg og kona satt i sofaen og kikket på netflix.

Jeg bruker stort sett Ableton Live for dette.
Jeg bruker stort sett Ableton Live for musikkproduksjon.

I planen for 2015 skulle jeg ha lastet opp og ha over 100 bilder i stock porteføljen. Det er et mål jeg lyktes å nå i sommer. Resultatene fra dette vil nok ikke komme med en gang.

I tillegg til dette kommer det noen ekstra kroner også fra dette nettstedet i form av sponsede innlegg / reklame (som selvsagt er merket) og noen andre jeg holder styr på.

Det er fortsatt hobby alt dette og det kommer det til å forbli en stund fremover. Med det sagt ser jeg kanskje muligheter å få såpass ekstra inntekt fra dette slik at det på sikt kan være mulig å gå ned i stilling noe. Som i sin tur kan frigjøre tid til å holde på mer med disse andre inntektsbringende oppgavene og investere overskuddet i fond.

En ting jeg har oppdaget er at man har nødt til å kaste seg inn i det. Jeg hadde aldri trodd at noen var villig til å betale for å bruke min musikk, men der tok jeg feil. Samme med foto. Når jeg ser på nettet så er det utrolig mange flinke fotografer der ute som jeg ikke kan måle meg med. Likevel klarer jeg å få noe ut av det likevel. Kun med interesse som drivkraft og ingen utdanning bortsett fra research fra Internett og mange år med prøving og feiling. Så hvis jeg får det til finnes det ingen som helst grunn til at du ikke skulle få til noe.

Det som er viktig er å faktisk gjøre noe. Tåle at man ikke ser noen gode resultater på lenge og ha tro på at det man gjør. Tålmodighet er også viktig, det er virkelig ingenting kommer av seg selv. Og IKKE GI OPP!


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


8 kommentarer om “Musikkproduksjon gir resultater”

  1. Jeg ser du har tanker om å gå ned i stilling. Det er det jeg har gjort. Jeg fant ut at det var mest realistisk med en gradvis overgang til alternative inntekter

  2. Å gå ned i stilling er bare på tankestadiet enda. Det må være en mye mer stabil inntekt og jeg må ialfall ha fått slettet mesteparten av min gjeld først.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.