Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Nå blir det en stor oppdatering !

Det er mange blogger som starter ferskt med stor motivasjon, skriver mange innlegg og det går fint en god stund til … du mister lysten eller inspirasjonen. Denne bloggen er like mye for meg, som for dere som eventuelt finner den interessant. Den vil ikke bli oppdatert hver bidige dag men alt ettersom jeg føler det finnes noe fornuftig å skrive. Ergo dere trenger ikke å være redde for at bloggen forsvinner grunnet u-hyppige oppdateringer.

Jeg vil også rette et lite takk til dere som gidder å kommentere mine innlegg, det gir faktisk litt mer motivasjon til å skrive når jeg faktisk ser at det er noen som leser. Jeg takker for det!

Og så til selve oppdateringen:

Det skjer faktisk ganske mye i disse dager og da mener jeg ikke finanskrisen. Først og fremst har jeg fått et jobbtilbud som jeg har takket ja til. Dette innebærer en del høyere lønn, men ikke så mye at det vil gjøre et ekstremt stort utslag i vår økonomi, men litt. Noe som må gjøres i forbindelse den nye jobben er at jeg må anskaffe meg en billig bil jeg kan bruke i arbeid. Stillingen krever at jeg har tilgang til bil og den BMW 2002 – mod vi har i dag har jeg ikke så lyst til å bruke i den sammenheng.

Kapital til å kjøpe bil har jeg ikke så mye av, jeg har ca 20 000 kroner på bok jeg kan bruke, men det er ekstremt vanskelig å finne noe fornuftig til denne prisen. Du kan ha flaks, men også finne et vrak. Det gjelder å være våken når du surfer etter bilannonser altså.

Vi har også bestemt at min samboer skal begynne å jobbe i 80% stilling for å være hjemme en dag i uken med guttungen. Ettersom hun blir omtrent behandlet som en slave der hun jobber i dag foreslo jeg at hun bare kunne gå ned i stilling for å litt pusterom. Slik vår økonomi er i dag takler vi det, så hvorfor ikke da investere litt i det ? Jeg tror det kan være smart en periode.

Vi har også skiftet bank fra DnB NOR til Sparebank 1. Der har vi bakt inn billånet i boliglånet. Selve byttingen er ikke helt ferdig enda, det vil skje rundt den 15 – 16 oktober.

Ellers har jeg kjøpt fonder for 1 000 kroner til, det skal være oppdatert i bolken til høyre. Desverre er ikke verdien noe særlig (ca 7 800 i skrivende stund). Trøster meg med at jeg får billige andeler. Det har også blitt noe mer på bufferkontoen og bilkontoen.

Da tror jeg faktisk jeg har fått med meg det meste som har skjedd og som skal skje. 🙂


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


En kommentar om “Nå blir det en stor oppdatering !”

  1. Det ser ut å skje mye hyggelig for for deg og familien. Å ha litt tid til barna når de er små er lurt, uansett om det er mor eller far som går ned i arbeidstid. Når de blir eldre er de selve så opptatt at da har de ikke bruk for så mye tid (selv om de selvfølgelig trenger både oppfølging og tid, bare på en annen måte). Det var en svart dag på børsen i går, vi får håpe det går bedre i dag.Det ser enda verre ut for Island, leste jeg i Aftenposten i dag. De ønsker seg hjelp fra Norge og andre land.
    Lykke til med både blogg og ny jobb!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.