Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Nå er jeg gjeldsfri !

gjeldsfriJeg har hatt mer penger enn ventet og siden jeg får utbetalt lønn snart tok jeg like greit å betalte ned hele forbrukslånet mitt. Det er helt borte nå! HELT VEKK! Tenk at jeg har hatt dette lånet siden starten av 2002. Lånet som var oppe i over 80 000 kroner da det var som høyest!

Navnet på innlegget er kanskje ikke helt 100% rett. Vi har da boliglånet men det lånet føles mer, fornuftig. Den gjelden jeg har kvittet meg med nå er kun en forbruksgjeld. Da eier jeg endelig høytalerne som står på skrivebordet… bland annet.

Nå vil jeg også få en tusenlapp til overs hver måned. Den tusenlappen som i normale tilfeller gikk til å betale ned forbrukslånet. Jeg tror den tusenlappen blir brukt til kjøp av fond.

Nå skal jeg nyte min ferie som vi har 2,5 uker igjen av! Og bolk til høyre er nå oppdatert 😉


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


4 kommentarer om “Nå er jeg gjeldsfri !”

 1. Mona :

  Flotte greier!

  Du har vel klippet kredittkortet i to?

  Fortsatt god ferie!

  Mona,

  Nei faktisk ikke, jeg syntes bare bildet passet greit til innlegget. Jeg har kredittkortet enda. Det jeg har betalt ned på nå er et forbrukslån jeg har hatt i en skikkelig bank. Heldigvis, har jeg ikke betalt skyhøy rente på det lånet. Sammenlignet med vanlige kredittkort.

  Våre kredittkort har vi fortsatt og bruker aktivt ofte, vi betaler ned hele beløpet når regningen kommer og alle innkjøp som gjøres med kredittkort er planlagte. 🙂

  Ferien nytes!

 2. Gratulerer!

  Det må føles godt å kvitte seg med alt av forbrukslån. Å bruke den ekstra tusenlappen til fondssparing kan også være svært fornuftig på lang sikt. Men jeg ser også at bufferen din bare er på 2000 kroner. Hva gjør du om vaskemaskina ryker om to måneder? Selger du fondene igjen da? Jeg tror det ville vært lurt å spare opp en litt større buffer først, og så starte månedlig sparing i aksjefond. Alternativt å spare i aksjefond og bygge opp en buffer parallellt.

 3. @Pengemannen

  Ja det føles ekstremt godt, Pengemannen. Jeg trodde aldri at jeg skulle klare det så kjapt som jeg egentlig har klart det! Men det gikk til slutt!

  Vår oppvaskmaskin har allerede tatt kveld, slik at bufferkontoen vil kanskje komme på 0 snart. Men min samboer har snakket med noen på hennes arbeid. De har tydeligvis en vaskemaskin til overs hvis de får flytte til den nye leiligheten de har kjøpt seg. Da skulle vi få kjøpe deres gamle oppvaskmaskin ekstremt billig. Det blir nok uansett ikke gjort før etter ferien.

  Bufferkontoen er ikke ekstremt høy nei. Vi setter av 1 000 kroner i måneden til den slik det er nå. Vi har vurdert å sette av mer penger dit men vi har valgt å betale ned mer på boliglånet isteden. 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.