Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Nå tjener jeg penger på Internett

penger-fra-internettDet jeg skrev i dette innlegget begynner å skje nå. Men mer om det senere.

Da jeg satt i bilen på vei hjemover fra jobb i dag lot jeg tankene fly både hit og dit, irriterte meg over bilkø, de som kjørte 20 km/h under fartsgrensa, syklister som slenger seg over i GANGFELTET helt plutselig og … ja. Til slutt tenkte jeg, hei! du har det ikke så travelt i dag. Slapp av. Da gikk det mye bedre men tankene på andre ting gikk fortsatt.

Jeg tenkte litt på de materialistiske ønsker vi alle og enhver har, selv om vi kanskje ikke vil tilstå det ofte finnes de uansett der til en viss grad. Jeg tenkte på, hva med hus isteden for leilighet, jeg tenkte på den nye iPhone isteden for den telefon jeg har nå, jeg tenkte på hvilke fonder jeg skulle investere penger i. Jeg tenkte på det Kai fra Økonomiguiden skrev til meg ang fond i en kommentar her på bloggen, ja en hel del faktisk.

Ønsket om et eget hus er ikke noe som kan realiseres i dag, men en annen vakker dag kanskje. Derfor begynte jeg å tenke på ting som kan realiseres i dag, som den nye iPhone 3GS for eksempel. Den har jeg veldig lyst på, og jeg har faktisk råd til det også men så tenker jeg. Trenger jeg egentlig den? Nei det trenger jeg ikke. Den telefon jeg har i dag er mer enn god nok for mitt bruk, egentlig. Men likevel ønsker jeg en iPhone.

Hvorfor er det slik? Hvorfor ønsker jeg meg noe annet? Har andre det samme problemet som meg? Nå skal det sies at jeg er en gadget freak da …

Mitt oppi dette kom jeg til å tenke på et innlegg jeg leste på Pengevett der en mor var litt lei seg fordi hun ikke kunne se seg råd til å kjøpe en fin ny rosa sykkel til sin datter. Og her sitter jeg å tenker på om jeg skal ha en iPhone… Blir nesten litt sint på meg selv.

Det er til tider skremmende å tenke på hvordan hverden styres, mye er grunnet penger. Er det noen her som liker Star Trek? I Star Trek universet har ikke mennesker penger. Drivkraften i samfunnet er å forbedre seg selv … En utopi høres det ut som men… why not?

Det er ikke til å komme unna, i min levetid må jeg helst ha litt penger for å klare meg. Jeg er så heldig at jeg faktisk har det … Vi vil da alle ha mer. Det er derfor jeg har startet med noe som på sikt kanskje kan gi meg en ekstra inntektskilde. Hvis jeg av en eller annen grunn mister jobben, hvis jeg blir syk å ikke kan jobbe mer, eller andre grunner som gjør at jeg får drastisk redusert min inntekt. Det er en måte å sikre min egen fremtid på å ikke minst min familie og de mennesker jeg er glad i.

Føler meg nesten som han fyren i fjordland reklamen, vinglepetter. Kan godt hende jeg motsier meg selv en eller annen gang … men det får gå. Jeg er ikke perfekt..

Ja, så var det den ekstra inntekten da. Jeg kan i dag meddele at jeg har fått et adsense klikk! Yepp! Det er noen som har klikket på reklame jeg har på et annet nettsted, det har tjent meg hele 0,17USD. Med dagens kurs er det hele 1,1 kroner. Nå gjelder det bare å få 500 av disse klikkene per dag, da kan vi begynne å snakke ekstra penger.

Hovedpoenget her er at det har startet, selv med et lite beløp ser jeg at det faktisk går an. Hvis JEG klarer det, finnes det ingen grunn til at noen annen ikke kan gjøre det samme.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.