Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Økonomisk oppdatering: Billån -58 164,61,-

Bensinmåler

Vi følger planen og har også denne måned betalt inn ganske mye på billånet. Nesten 9 000 kroner i rene avdrag gjør at saldo nå står i -58 164,61 kr. Vi ligger godt an i forhold til planen om å bli ferdig med lånet i august i år. Dette uten å måtte bruke hverken feriepenger eller eventuelle skattepenger til gode. Kun vanlig lønnsinntekt!

Dessverre var ikke lønnsoppgjøret i år noe å skryte så mye av. 5 000 kroner ekstra i året er forsåvidt bedre enn ingenting. Dessuten har vi mange andre goder på min arbeidsplass som ikke kan måles i penger så alt i alt er jeg forholdsvis fornøyd.

Jeg hadde satt av penger til tannlege også, over 10 000 kroner. Dette fordi det var over 10 år siden sist jeg besøkte tannlegen. Var forberedt på å punge ut mange kroner, men heldigvis var mine tenner i bra stand bortsett fra et hull og en god del tannstein. Hele servicen på mine tenner ble ekstremt mye billigere enn planlagt. Det betyr ikke at de pengene som ble til overs er tilstede..

Fondsparing går sin gang og er oppe i 6 000 kroner nå. Fokus for tiden er gjeld og redusere forbruk. Der er jeg ikke helt i mål enda…


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


En kommentar om “Økonomisk oppdatering: Billån -58 164,61,-”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.