Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Opplevde noe sinnsykt

Det har skjedd såpass mye i krypto delen i år at resten jeg normalt skriver om har blitt flyttet bak i prioriterings-rekka.

Her om dagen skulle jeg sjekke hvordan det gikk med 0xbitcoin beholdningen (se Liste over alle innlegg siden oppstart for historikk).

Når jeg sjekket var den totale krypto beholdningen (med BTC og ETH) litt over 500 000 kr. Største bidragsyter til dette var 0xbitcoin jeg har minet siden slutten av februar 2018.

Legger jeg på oppspart fond blir det rundt 700k i tilgjengelige midler, ikke dårlig for en vanlig lønnsmottager.

Her har jeg hatt en solid porsjon flaks og kommet inn tidlig i prosjektet.

Nå har jeg nødt til å la dette ligge for en stund. Investering i indeksfond må fortsette hvor det strengt tatt er tryggest. Å ha en slik økning jeg ser nå er ikke normalt og ikke noe en bør regne med.

Kommer det opp i beløp hvor det potensielt kan endre livet må jeg vurdere en exit strategi. Foreløpig får det bare gå som det går og jeg har ikke tenkt å ta noen forhastede beslutninger.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


10 kommentarer om “Opplevde noe sinnsykt”

 1. Meget kult! Vil tro du sliter med exit strategi, det hadde hvertfall jeg gjort. aldri feil å ta profitt, men om du gjør det og det fyker videre opp vil man såklart angre resten av livet. Det man kaller et godt gammelt luksusproblem 😀

 2. Grattis! Blir vel litt FOMO fremover – jeg hadde i likhet med Ogellers slitt med å bestemme meg for når jeg ev. skulle trukket meg ut av det. En løsning hadde kanskje vært å tatt ut halvparten om det når er bestemt nivå?

 3. Nesten uansett hva som skjer med 0xbtc vil jeg være i pluss. Eneste jeg kan tape er 16 000kr som er brukt på skjermkort. Da skal det gå fryktelig langt ned.

  Det er veldig mye spekulasjon ute å går her. Etter at innlegget ble publisert har porteføljen gått ned til ca 300k. Fortsatt ekstremt bra, men helt ekstreme bevegelser!

 4. Som relativt fersk i fond- og aksjegamet har jeg ikke jobbet meg opp nerver til å fikle med den type volatilitet kryptomarkedet gir – ser frem til fremtidige oppdateringer på beholdningen!

 5. Oi, ja det var litt av noen svingninger 😮 Tror ikke jeg hadde hatt nerver til dette. Tar du ut litt etterhvert og inn i indeksfond? Hvordan er det med strømkostnadene i forhold til miningen?

 6. Det er voldsomme svingninger. Nå er det jo slik at av penger investert er det kun ca 16 000 kr (som er skjermkort). Selv om verdien på 0xbtc beholdningen går til 10 000 kr er jeg i solid pluss fordi skjermkort kan selges. Det er også grunnen til at jeg er såpass rolig i i disse bevegelsene, det er ikke uventet.

  Hadde jeg investert 50 – 100 000kr av mine egne penger hadde det vært noe helt annet selvfølgelig.

  Strømkostnaden har jeg ikke regnet ut nøyaktig. I forbruk kan det sammenlignes med en oljeovn på 2KW som står på døgnet rundt. Strømregningen øker med ca 500 – 800 kr i måneden avhengig av spotpris.

  En solid exit strategi er ikke på plass enda, men selge noe å sette gevinsten i indeksfond er noe jeg sterkt vurderer. Samtidig må det tas høyde for skatt. Selger jeg 20 000 må det settes vekk 23% i skatt av det beløpet.

  Om selve 0xbtc prosjektet er levedyktig vites ikke. Det finnes tusenvis av slike prosjekt allerede og de fleste eksisterer kun for at initiativtageren til prosjektet skal bli rik. Mange er altså ren svindel (ICO).

  Jeg er rimelig sikker på at 0xbtc ikke er svindel. Fordelingen av 0xbtc er også mye mer «fair» sammenlignet med f.eks originale Bitcoin. Koden er open soruce, helt åpen og kan leses / verifiseres av hvem som helst. Det er konkrete prosjekter knyttet til dette på gang og noen som også er ferdigstilt. Det er et hyggelig og inkluderende community. Det er ingen ICO eller premine. Når det er sagt har jeg ikke greie på alt det tekniske, men prøver å forstå så godt jeg kan…

  Folk handler kanskje ut av fomo for alt jeg vet… tiden får vise helt enkelt. 🙂

 7. Takk for fyldig kommentar 🙂 Lærer stadig litt mer her fra sidekanten.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.