Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Opplevelser trenger ikke koste skjorta

Snart er det ferietid og vi skal bruke disse tre ukene på å være sammen med familie og gode venner. Dette betyr kjøring rundt omkring i Norge og Sverige noe vi trives godt med. Det er noe spesielt med bilferie, friheten og muligheten til å dra hvor vi vil når vi vil. Det er lykke for meg. Får jeg tid til å stoppe og bruke foto hobbyen er det enda bedre, men familien prioriteres selvsagt.

Vi har vært på to sydenturer med ungeflokken, selv om det har gitt gode minner gjør også bilferier det, det kommer an på hva man gjør det til. Det gjelder å se an ungene, holde de oppdatert på hva som skal skje så går det stort sett greit. Iallfall foreløpig!

På sensommeren skal jeg og en kollega ta en helgetur nordover i Norge. Hvor mitt mål er å fotografere Norsk natur. Dette gleder jeg meg mye til og det koster heller ikke så mye å gjennomføre det. Vi trenger ikke akkurat fem stjernes hotell. Bil, varme klær og drivstoff så finner vi sikkert en plass å overnatte. Da bruker jeg heller litt mer penger på fotoutstyr. 🙂

Disse turene er også en av grunnene til at vi fortsatt har bil. Selv om vi prøver å bruke bilen minst mulig i hverdagen har vi venner og familie spredt rundt omkring i Skandinavia og vi liker best å transportere oss med bil.

Opplevelser er noe man sitter igjen med på gamlehjemmet og jeg tror det er viktig å være bevisst på det og ta det med i beregningen for totaløkonomien på lang sikt.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


5 kommentarer om “Opplevelser trenger ikke koste skjorta”

  1. Jeg synes dere med fordel kunne ha feriert på elsykkel, siden dere først har investert i en slik.

    Men du kommer altså ut av skapet som ond fossilbilist! Hva tror du Rasmus og Lan sier til dette, da? Nei, du får værsågod se å bruke feriepengene på klimakvoter sporenstreks for å gjøre opp for dine miljøsynder. Ja, og så må du naturligvis kvitte deg med bilen, det sier seg selv.

  2. Drømmen er full frihet og en bobil, så kan man farte rundt i Norge og oppleve mange steder.

  3. Grønntveit: Elsykkel funker bra til og fra jobb, og til butikken. Med tre unger på slep + kone og 100 mil å kjøre så er jeg gjerne miljøsynder. Verdenssamfunnet har lagt opp til det og jeg har null dårlig samvittighet med å kjøre dieselbil.

    Anders: Bobil hadde vært fint, det koster dog en del.. Leie kanskje?

  4. Helt enig at ferie hjemme er like fint, eller litt rundt med bil. Unger krever ikke mye, bare litt oppmerksomhet fra de voksne. Gikk to ganger på Gaustadtoppen på en liten tredagers her. 40kr vaffelen er dyrt, men billig ift sydentur 😉

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.