Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Portefølje 766.000,- i april

En økning på 75 000 kr fra forrige måned (691 500 kr) er meget bra. Det skyldes i store trekk kryptovaluta denne gangen. Likevel gjør KLP AksjeVerden Indeks det ganske bra også. En økning på 17 500 kr i verdi fra forrige måned hvor innskuddet denne måneden er 3 000 kr.

800k er ikke å så langt unna nå, kanskje det kan oppnås før sommeren kommer?

Med det sagt må vi bruke penger på nødvendig vedlikehold av huset. Det vil selvsagt gå ut over personlig sparing.

Denne måneden har jeg brukt 12 000 kr på kryptovaluta, det ble kjøpt litt tidligere denne måneden. Det er også brukt 3 000 kr på KLP AksjeVerden Indeks. Felles sparing til bil og bolig er ikke inkludert i diagrammet nedenfor. Bil og bolig – spesifikk sparing er frittstående. En nyhet er at vi nå sparer til bil i Ethereum på BlockFI istedenfor fond. BlockFI fordi det gir rente på beholdningen, og ether da jeg tror det vil øke i verdi de nærmeste tre årene.

Felles fond-sparing, øremerket Bolig:

Vårt boliglån har lang nedbetalingstid. Det vi «sparer» settes i fond. På nåværende tidspunkt er det 12 000 kr i måneden.

  • KLP AksjeVerden Indeks: 100 500 kr.

Felles fond-sparing, øremerket bil:

Bilen må skiftes ut en gang, forhåpentligvis holder den i noen år til, men jeg bruker den mye i jobb så vi får se. Denne kontoen har en kort sparehorisont på 2 – 4 år. Vi betaler alltid inn 2 500 kr i måneden felles.

  • Ethereum: 13 800 kr.

Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


4 kommentarer om “Portefølje 766.000,- i april”

  1. Formidabel økning! Men hva gjør du om krypto faller 60-70%, slik som i 2018?

  2. Hvis det skjer, så er det kjipt. Men kommer nok ikke gjøre noe spesielt tror jeg. Trolig kjøpe mer litt avhengig av livssituasjonen da.

  3. “The Great Reset”, anført av Klaus Schwab og World Economic Forum (WEF) og innført av Erna og Jonas, kommer til å konfiskere alt du eier og har, herunder porteføljen din. Til gjengjeld vil du få en liten borgerlønn fra verdensregjeringen hver måned, og anledning til å leie det du trenger av oligarkene som driver de største selskapene i verden.

    Men selv om du i fremtiden ikke vil eie noe som helst, vil du likevel være lykkelig ifølge slagordet til WEF «You’ll own nothing, and you’ll be happy.»

    Velkommen til fremtiden!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.