Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Portefølje 841.300,- i mai

841 300 er tallet porteføljen ligger på i skrivende stund. Som man kan se er det stort sett krypto som står for veksten og noe i fond. Jeg har gjort et stort lånefinansiert innskudd for ca en måneds tid siden på 27k. Dette i en ERC20 token som heter 0x BTC. Dette er en token som flyver under radaren til de fleste enda. Selv har jeg fulgt med nøye på dette i flere år, og sett hva skaperen har for type meninger og hva han driver med ellers.

I tillegg har jeg levert inn skattemelding for 2017, 2018, 2019 og 2020 hvor jeg har opplyst om kjøp og salg av kryptovaluta. Som jeg nevnte i et annet innlegg betyr dette at det kommer nok noen solide skatteregninger i løpet av høsten. Dette må jeg sette av penger til umiddelbart. Vi har såpass bra kontroll på økonomien, men krypto har jeg egentlig ikke brydd meg noe om. Dette må jeg betale for, men det blir veldig greit å bli ajour og starte med blanke ark. Jeg bruker Kryptosekken for å holde kontroll, anbefaler den på det sterkeste!

Nå har jeg satt av ca 24 000 kr til skatt, men må få opp denne til minst 50-60k. Derfor blir det ingen nye innskudd denne måneden, heller ikke neste måned. Og trolig heller ikke feriepengemåneden. Kommer litt an på hvor mye midler som kommer inn. Vi får se helt enkelt.

Utviklingen er uansett interessant:

De 27 000 kronene jeg lånte til 0x BTC koster meg en tusenlapp i måneden. Det får bare rusle å gå, jeg tror dette vil bli spist opp av verdiøkningen om noen år. Som du ser i november, det var da jeg bestemte meg for å droppe denne bilen og kjøre allt inn i markedet igjen. Kan vel ikke si at jeg angrer på det valget i dag. Særlig med tanke på hvor ekstremt mye det er å gjøre på jobben. Mange er veldig slitne. Skjer det noe… er det greit å ha dette å lene seg på. Millionen er innen rekkevidde nå. Det som blir spennende å se noen måneder fremover nå er hvordan det utvikler seg med 0 i innskudd. Eller minimalt.

Ellers går vår felles sparing som vanlig. Vi sparer til bil også. I Ethereum av alle ting, morsomt det. 🙂

Felles fond-sparing, øremerket Bolig:

Vårt boliglån har lang nedbetalingstid. Det vi «sparer» settes i fond. På nåværende tidspunkt er det 12 000 kr i måneden. Her har vi kjedelig og tradisjonell fondssparing. Leker ikke med dette.

  • KLP AksjeVerden Indeks: 113 700 kr.

Felles sparing, øremerket bil:

Bilen må skiftes ut en gang, forhåpentligvis holder den i noen år til, men jeg bruker den mye i jobb så vi får se. Denne kontoen har en kort sparehorisont på 2 – 4 år. Vi betaler alltid inn 2 500 kr i måneden felles. I tillegg setter jeg over det som blir etter mining av kryptovaluta til denne kontoen. Dette står på BlockFI og gir renter hver måned. Mining gir ca 1 000 kr i måneden.

  • Ethereum: Saldo forrige måned: 13 800 kr.
  • Saldo i dag: 24 800 kr!

Spennende tider er det, vi kjører på som vanlig så får vi bare se hvor vi ender opp.

 


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.