Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Portefølje ned til 1 018 400,- i januar

Porteføljen er ned siden forrige måneds oppdatering. Som forrige måned er det igjen krypto som står for størsteparten av bevegelsene, men også litt fond. Med det sagt er porteføljen fortsatt over millionstreken noe som er en slags mental barriære som er brutt!

Det går ikke penger til nye investeringer denne måneden, ALLE midler går til å betale for krypto jeg har kjøpt tidligere da det er betalt med kreditt. Regner med å bli ferdig med dette i slutten av januar.

Det er over 20 000 kr jeg dytter inn på dette, og ca 5 000 kr av disse er penger jeg har tjent på å holde noen NFTer.

Se mitt forrige innlegg ang mine tanker om krypto og NFT i porteføljen: Alt for mye kryptovaluta & NFT i porteføljen

Utviklingen fremgår av diagrammet nedenfor:

Felles sparing og økt gjeld

Vårt boliglån har lang nedbetalingstid. Det vi «sparer» settes i fond. På nåværende tidspunkt er det 12 000 kr i måneden. Her har vi kjedelig og tradisjonell fondsparing. Leker ikke med dette. Diagrammet nedenfor viser hvor mye vi har totalt i lån sammenlignet med hvor mye verdien på fondskontoen er.

Dette diagrammet viser boliglånet, hyttelånet samt billånet samlet. Akkurat nå er det høyt fordi vi lånte opp litt mer enn nødvendig. Når gamle bilen er solgt. Betaler vi inn dette tilbake på boliglånet. Da synker det med omlag 100 000 – 200 000 kr fra det som vises nå. Dette vil kanskje skje i slutten av januar.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.